Åke Svanstedt kipparoi Captain Coreyn keulavoittoon Hambo-karsinnassa
Åke Svanstedt ja Captain Corey hallitsivat Hambo-karsintaa helposti lauantai-iltana Meadowlandsissa.Lisa Photo

Åke Svanstedt kipparoi Captain Coreyn keulavoittoon Hambo-karsinnassa

Tämän vuoden Hambletonianista ennakoitiin Marcus Melanderin juhlaa, mutta karsintapäivän sankari olikin Åke Svanstedt. Hänen tallinsa Delayed Hanover ja Captain Corey voittivat karsinnat varmasti. Myös tammojen Oaks-karsinnat menivät yllättäjille.

Ensimmäisen karsinnan voittajan Delayed Hanoverin (i. Southwind Frank) ohjissa oli kuskikomeetta Dexter Dunn. Hän sijoitti oriin johtaneen tallitoveri Ambassador Hanoverin (I. Chapter Seven) taakse. Lucas Wallinin Cuatro de Julio (i. Trixton) haki keulat takasuoran alussa. Dancinginthedark M (i. Readly Express) oli toisella radalla takapareissa ja laukkasi, kun Tim Tetrick yritti lähteä kiriin.

Asetelmat kärjessä säilyivät loppusuoran puoliväliin, jolloin Svanstedtin kaksikko nousi hyökkäykseen toiselle radalle. Delayed Hanover vain lipui kaksi hevosenmittaa ohi Ambassador Hanoverin ja Cuatro di Julion. Voittoaika oli 09,1. Ne saivat ajat 09,5 ja 09,4. Finaaliin meni neljäntenä Marcus Melanderin Sonofamistery (i. Muscle Hill) ja viidentenä Nancy Takterin Spy Booth (i. Muscle Hill).

Toinen karsinta sujui Åke Svanstedtin ja Captain Coreyn (i. Googoo Gaagaa) komennossa. Yannick Gingras ajoi tallikaveri Johan Paleman (i. Bar Hopping) kärkeen ja luovutti johdon Captain Coreylle takasuoran alussa. Nancy Takterin Really Fast (i. Muscle Hill) kiri loppusuoraa tosi lujaa Dexter Dunnin kannustamana, samoin Andy Millerin Venerate (i. Love You). Mutta Captain Corey oli mennyt jo. Voittomarginaali oli puolitoista mittaa ja aika 09,2.

Kakkonen Really Fast meni 09,4 ja kolmonen Venerate 09,6. Finaaliin pääsivät niiden lisäksi Jim Campbellin Take All Comers (i. Creatine) ja Nancy Takterin Locatelli (i. Muscle Hill).

Yllätykset jatkuivat Hambo-Oaksin karsinnoissa. Ensimmäisen vei Linda Toscanon valmentama Lady Chaos (i. Cantab Hall) ohjissaan David Miller. Suursuosikki Dexter Dunnin ajama Bella Bellini (i. Bar Hopping) ilmestyi loppukaarteessa rinnalle ja yritti sitkeästi ohi. Lady Chaos vastasi ja pysyi päänmitan edellä. Molemmat saivat ajan 10,1.

You Ato Dream (i. Donato Hanover), Contested Hanover (i. Chapter Seven) ja Darlene Hanover (i. Chapter Seven) olivat muut finalistit.

Toisessa yllätti Scott Zeronin ajama Awesome Trix (i. Trixton), joka kiri hevosenmitan oli johtaneesta Iterationista (i. Chapter Seven). Voittoaika oli myös 10,1. Marcus Melanderin Iteration oli tiukassa maaliintulossa kakkonen ajalla 10,2.

Saman ajan saivat kolmas Hot As Hill (i. Muscle Hill) ja neljäs Flawless Country (i. Southwind Frank). Viides oli Piper Hanover (i. Father Patrick) ajalla 10,4. Suosikki Luc Blaisin Donna Soprano (i. Donato Hanover) jäi alussa ja oli seitsemäs maalissa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi