Nyland ja Antti Ala-Rantala matkaavat Solvallaan.
Nyland ja Antti Ala-Rantala matkaavat Solvallaan.Kuva Anu Leppänen

Ala-Rantalan tallilla tuplaedustus Elitloppet-viikonloppuna, Nyland Elitkampeniin

Antti Ala-Rantalan talli on hienosti esillä Solvallan Elitloppet-viikonloppuna, kun Anders Malmrot kutsui Nylandin Elitkampeniin. Kleppe Spödå sai kutsun Speedrace-sprintterikisaan perjantaina. Nyland ja Stallone muodostavat Elitkampenin suomalaisjoukkueen.

Nyland nähtiin Elitkampenissa jo viime vuonna, mutta silloin laukka pilasi menestymishaaveet. Odd Herakles ja H.V. Tuuri kävivät voitosta ikimuistoisen kamppailun.

Nyland kilpaili lauantaina Uumajassa. Kovavauhtisessa kisassa takaa oli mahdoton tehtävä edetä voittotaistoon. Nyland oli kuudes. Månlykke A.M. viiletti keulasta ykköseksi.

”Nyland on yksi parhaista kylmäverisistä Suomessa ja näyttänyt hyvää kuntoa viime starteissa. Se hakee nyt revanssia viime vuoden laukkastartin jälkeen”, Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot sanoi tiedotteessa.

Norjalainen Söndre Jerkeld kutsuttiin Elitkampeniin maanantaina. Se on nähty vain kerran Ruotsissa kilpailemassa. Söndre Jerkeld sijoittui viime vuoden Unionskampanissa Färjestadissa kolmanneksi Tangen Haapin ja Troll Solenin takana.

Malmrot on kutsunut Elitkampeniin kuusi hevosta, kaksi Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Loput neljä paikkaa täytetään karsintapisteiden mukaan. Jim Fricks lopp - Elitkampen juostaan Elitloppet-sunnuntaina 29. toukokuuta. Voittaja saa miljoona kruunua. Speedrace juostaan perjantaina, siinä paras palkitaan 100 000 kruunulla.

Tästä kutsuttuihin hevosiin

Tästä tiedotteisiin

Elitkampen 2022 – kutsutut hevoset:

Odd Herakles (valmentaja Odd Paulsen) Norja

Månlykke A.M. (Gunnar Melander) Ruotsi

Stallone (Ossi Nurmonen) Suomi

Stjärnblomster (Jan-Olov Persson) Ruotsi

Söndre Jerkeld (Jan-Eirik Bergesen) Norja

Nyland (Antti Ala-Rantala) Suomi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi