Ambassador Hanover ja Cuatro de Julio Meadowlandsin karsintavoittajat
Åke Svanstedtin Ambassador Hanover paransi ennätystään rutkasti Breeders-karsinnassa.Lisa Photo

Ambassador Hanover ja Cuatro de Julio Meadowlandsin karsintavoittajat

Breeders Crownit jatkuivat lauantaina 3-vuotiaiden karsinnoilla ja vanhempien tammojen lähdöllä.

Åke Svanstedtin Ambassador Hanover (Chapter Seven) hallitsi ensimmäistä oriiden ja ruunien karsintaa lähdöstä maaliin. Voittoaika oli oriin uusi ennätys 09,2. Eroa kakkoseen Logan Parkiin (Archangel) tuli reilut kaksi mittaa.

Kolmonen oli Mark Steacyn tallin Ritson (Cantab Hall), ja finaaliin pääsivät Svanstedtin Fly Light (Father Patrick) ja Melanderin tallin In Range (Bar Hopping), jossa Pehkosen ja Vörlinin AMG Stable on mukana.

Toinen karsinta meni Lucas Wallinin ajamalle Cuatro de Juliolle (Trixton). Wallin tarjosi temperamenttiselle oriille reissun keskijoukossa, josta se hyökkäsi kärkihevosten ohi loppusuoran kamppailussa.

Suursuosikki, 62 500 dollarilla jälki-ilmoittautunut Jujubee (Creatine) oli jo saanut otteen johtaneesta Delayed Hanoverista, mutta Cuatro de Julio puristi sen ohi kaulan mitalla. Molemmat saivat ajan 09,9. Svanstedtin Delayed Hanover (Southwind Frank) oli kolmas ajalla 10,0.

Brian Searsin ajama Dancinginthedark M (Readly Express) kiri takaa neljänneksi ajalla 10,1. Viimeisen finaalipaikan vei viidenneksi tullut Luc Blaisin Inaminute Hanover (Bar Hopping).

Kolmivuotiaiden tammojen karsintavoittajat olivat Nancy Takterin Altar (Muscle Hill) mainiolla tuloksella 09,2 ja Nifty Normanin Bella Bellini (Bar Hopping) ajalla 10,1.

Melanderin Iteration (Chapter Seven) oli Altarin jälkeen toinen ajalla 09,7. Finaaliin pääsivät myös Splash Blue Chip (EL Titan), Anoka Hanover (Donato Hanover) ja Amazone Duharas (Muscle Hill).

Toisen karsinnan finalistit ovat Bella Bellinin lisäksi Herculisa (My MVP), Chablis (Muscle Hill), You Ato Dream (Donato Hanover) ja Shirley Godness (Swan For All).

Atlantan (Chapter Seven) hieno syysmeno jatkui vanhempien tammojen Breeders-karsinnassa. Se johti koko matkan ja säilytti vajaan mitan eron kakkoseen When Dovescry (Muscle Hill). Voittoaika oli 09,7 ja When Dovescry meni 09,9. Kolmas oli yllättäjä Refined (Uncle Peter), joka tulee Virgil Morgan jr:n tallista.

Kaikissa karsinnoissa maksettiin 25 000 dollarin palkinnot, joista 12 500 sai voittaja. Kaksivuotiaiden finaaleiden palkintokakku on muhkeat 600 000 USD. Kolmivuotiaat kilpailevat 500 000 dollarista. Se on myös vanhempien avoimen Breeders-finaalin palkintopotti, tammojen lähdössä maksetaan 300 000 dollarin palkinnot.

Standardbred Canadan –juttuun tästä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi