Hanna Lähdekorpi ohjasti Amorcer Levallon voittoon.
Hanna Lähdekorpi ohjasti Amorcer Levallon voittoon.Kuva: Anu Leppänen

Amorcer Levallo toi Hanna Lähdekorvelle suurvoiton

Lähdekorven perheen omistama Amorcer Levallo ravasi keskiviikkoillan suurimman ykkösen. B-Tränarserie 2021 -finaalilähdön paras palkittiin 100 000 kruunulla Åbyssä. Oy LeVallo Ab on voittajan kasvattaja.

Hanna Lähdekorpi löysi takamatkalta hyvät ajolinjat, ja Amorcer Levallo matkasi kolmantena toisen radan jonossa. Boke Palema johti, mutta Amorcer Levallon loppuvedolle se ei voinut mitään. Lähdekorpi ajoi varman voiton hienolla tuloksella 14,2/2160m.

”Olin jo päättänyt, että Amorcer Levallo saa pitää tauon. Mutta minulla ei ollut muuta hevosta, jolla olisin voinut kilpailla täällä. Siksi se sai taas treenata ja kilpailla. Tämä on tärkeä lähtö, ja voitto merkitsee paljon”, Hanna Lähdekorpi sanoi.

Amorcer Levallo oli lähtönsä suosikki, mutta monissa muissa kohteissa saatiin yllätysvoittajia. Vain yksi 8 oikein tulos löytyi. Voittajalähettiläs ATG:ltä Hans G. Lindskog kertoi, että voittaja on 70-vuotias raveista kiinnostunut henkilö, joka seurasi raveja tv:stä. 16,9 miljoonan kruunun voitto tuli 48 kruunun systeemillä.

Solvallan ilta alkoi Onkel Investin Agassi Brolinen voitolla. 3-vuotias Trixtonin poika kiersi takarivin lähtöpaikalta ykköseksi ajalla 17,0/2140m. Björn Goop on Agassi Brolinen valmentaja ja ohjastaja.

Riikka Avotien kasvattama Velocius Crowd One toi lisää menestystä Goopille 3-vuotislähdössä. Varennen ja Pretty Paperin poika ravasi johtopaikalta 60 000 kruunun ykkösen.

Juha Koskelan talliin tuli kaksi totosijaa. Mika Forss ajoi Rio Lucan kakkoseksi 2640 metrin ryhmälähdössä. Torbjörn Jansson ohjasti Wagger Zackerin kolmanneksi hyvällä volttituloksella 15,5/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi