Backwood’s Boogie ja Boulder Luke voittivat Eskilstunassa
Petri Salmela on Backwood's Boogien valmentaja. Kuva: Anu Leppänen

Backwood’s Boogie ja Boulder Luke voittivat Eskilstunassa

Eskilstunassa ajettiin tiistain Toto64-kierros. Jani Oinosen Boulder Luke palasi voittokantaan Mika Forssin ajamana. Hannu Saloniemen kasvattama Backwood’s Boogie voitti 3-vuotislähdön ja vei illan suurimman ykkösen 40 000 kruunua.

Ulf Ohlsson tiesi Backwood’s Boogien kyvyt. Hän nosti Beer Summitin tyttären toisen jonon vetäjäksi. Petri Salmelan valmentama tamma ratkaisi helposti ja paineli E3 Bonuslähdön ykköseksi ajalla 17,7/2140m.

Forss pamautti Boulder Luken johtopaikalle mailin ryhmässä, avauspuolikas mentiin 10,5. Look de Starin poika hallitsi ja voitti ajalla 13,5a. Tallikaveri Einstein Sisu kiri Kaj Widellin ajamana neljänneksi.

Forssilla oli useita ajettavia. Roni Paldanin Henri Journey kesti johtopaikalta kakkoseksi. Jouni Hillbomin Grove’s Apple Poof haparoi sen verran startissa, että Forss käänsi sen kolmanneksi sisäradalle. Kiritilaa ei koskaan tullut, ja tamma tuli hyvävoimaisena maaliin kuudentena.

Team Melkko & Sorosen MAS Capacity oli 64-avauskohteen suosikki. Jorma Kontion ajama ruuna laukkasi alussa ja seurasi viidenneksi. Tallin toinen hevonen Love No Pain joutui ontumisen vuoksi jäämään pois.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi