Bella Bellini paransi 3-vuotiaiden kärkiaikaa, kovia aikoja myös Meadowlandsissa
Åke ja Sarah Svanstedt ajoivat molemmat Meadowlandsin koelähdöissä perjantaina. Kuva: HU arkistoHanna Laakso

Bella Bellini paransi 3-vuotiaiden kärkiaikaa, kovia aikoja myös Meadowlandsissa

Nifty Normanin valmentama 3-vuotias Bella Bellini voitti torstaina Harrah's Philadelphiassa ikäluokan kärkituloksella 10,4. Vajaa puoli tuntia aikaisemmin vuoden nopeinta aikaa paransi 10,7-lukemiin ruuna Mr Boinga. Molempien isä on Bar Hopping.

Bella Bellini otti kärkiajan haltuunsa toistamiseen. Se meni reilu viikko sitten 10,9 Pocono Downsissa. Kuskina oli molemmilla kerroilla Dexter Dunn. Voittomarginaali oli nyt reilut 5 mittaa, kun Poconossa se venähti 15 hevosen mittaan.

Bar Hoppingin ensimmäistä ikäluokkaa edustava Bella Bellini on emien puolelta erityisen siniverinen. Sen emänemä Pizza Dolce (i. Conway Hall) meni 10,1 ja emä Bella Dolce (i. Kadabra) 11,1, molemmat ansaitsivat noin 700 000 dollaria. Bella Dolcen 8 varsasta on Bella Bellinin lisäksi 3 mennyt 11-ajan ja kaksi 12-ennätyksistä. Sen sisko Deepdish (i. Muscle Hill) on Ruotsin Kriterium-voittaja Bramblingin emä.

Harrah's Philadelphian viimeisen lähdön voitti 7-vuotias ruuna Euro Gap (i. Manofmanymissions), Classic Bellen pojan ovat kasvattaneet Esa Lahtisen Overseas Farms ja ja Janne Korpi.

Meadowlandsissa juostiin perjantaina 8 ravikoelähtöä, joissa vilisi viime ja aikaisempien vuosien menestyjiä. Kovimman tuloksen 10,5 teki Åke Svanstedtin 3-vuotias ori Lindysmusclemania, joka jätti muita reilut 5 mittaa. Kaksivuotiaiden tammojen Breeders Crown-voittaja, Linda Toscanon Lady Chaos (i. Cantab Hall) piti kaulan mitan eroa Mythical Lindyn siskoon Pub Crawliin (i. Bar Hopping). Molemmat menivät 12,8.

Toinen Svanstedtin valmennettava Johan Palema (i. Bar Hopping) voitti pään mitalla Nancy Takterin tallin Type A:n (i. Southwind Frank). Niiden aika oli 12,1. Luc Blaisin Breeders-voittaja On A Streak oli neljäs ajalla 13,1.

Vanhempien ravureiden kokeessa rinta rinnan kamppailivat 5-vuotiaat tammat When Dovescry (i. Muscle Hill) ja Refined (i. Uncle Peter). Toissa vuoden Oaksin voittajatar, Brett Pellingin valmentama When Dovescry oli kaulan mitan parempi, molemmille aika 12,6. Svanstedtin 4-vuotias Gangster Hanover (i. Father Patrick) oli kolmas samalla ajalla.

Viime vuoden Hambon sankaritar, Tony Alagnan Ramona Hill oli ensimmäisessä kokeessaan neljäs tuloksella 12,8. Sarah Svanstedtin ajama EL Ideal (i. Muscle Hill) meni 13,6 ja Bob McCluren Hambo-voittaja Forbidden Trade (i. Kadabra) 13,7. Niitä seurannut Amigo Volo (i. Father Patrick) sai tuloksen 14,2.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi