Best In Show As Solvallassa, Janne Soronen Rommessa
Janne Soronen ajoi finaalivoiton Rommessa. Kuva: Jarno Unkuri

Best In Show As Solvallassa, Janne Soronen Rommessa

Jonna Irrin valmentama Best In Show As ravasi toisen peräkkäisen Solvalla-voiton perjantain lounasraveissa. Janne Soronen ajoi voiton Rommen Lika A Horse -ohjastajasarjan finaalissa Toto64-pelin päätöskohteessa Kimi Di Quattrolla.

Jorma Kontio karautti Best In Show Asin keulaan. Avauskierros mentiin 16,4. Iivo Ämmälän omistama Father Patrickin 4-vuotias tytär hallitsi ja voitti ajalla 14,4a/2140m. Melkko & Sorosen Didi Dam seurasi kolmanneksi. ”Best In Show As on parantanut paljon. Tänään se oli tosi hyvä ja rauhallinen. Annoin sen vähän lopussa mennä, ja voitto tuli helposti”, Kontio kehui.

Perjantai-illan 64-pelin Xpress-kierros ravattiin Jägersrossa ja Rommessa. 64-kierros sujui loppukohteiden osalta suomalaiskomennossa. Jorma Kontio ajoi neloskohteessa Billy Idolin voittoon. Peter Ingves ohjasti Use Facen jälleen ykköseksi vitoskohteessa Jägersrossa.

Janne Sorosella oli päätöskohteessa Markus B Svedbergin hyväkuntoinen Kimi Di Quattro. Soronen haki johtopaikan. Loppukaarteessa hän piti huolen, etteivät takana tulevat saa liian aikaisin kiritilaa. Kimi Di Quattro hallitsi, ja Soronen sai tuulettaa finaalivoittoa. Ykkönen oli 60 000 kruunua. Jonna Irrin Again Kronos kiri terhakasti kakkoseksi Niclas Hammarströmin ajamana.

”Katsoin videolta Kimi Di Quattron juoksuja. Meno näytti hyvältä ja uskoin menestykseen. Tiesin, että hevonen tulee hyvästä tallista ja on hyvin treenattu, ja voitto tuli helposti”, Soronen kertoi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi