Norabel de Veluwen sulavaa ravia napattuna Åbyn huutokauppavideolta.
Norabel de Veluwen sulavaa ravia napattuna Åbyn huutokauppavideolta.

Bradin sisko Norabel de Veluwe myytiin 650 000 kruunulla Åbyssä

Ari Petriläinen huusi Brad de Veluwen 1-vuotiaan siskon Norabel de Veluwen Mikko Laakkosen ML Stablelle Åby Yearling & Mixed Salen ensimmäisenä iltana torstaina. SJ's Caviarin kookas ja komea tytär on rekisteröity Ruotsiin.

Petriläinen kertoi, että tammavarsa menee todennäköisesti opetukseen Ville Karhulahdelle. Anders Ingman sanoi olevansa tyytyväinen tammavarsan hintaan ja iloinen siitä, että se meni suomalaisomistukseen ML Stablelle.

Ingmanin toinen tammavarsa Nailah de Veluwe (Trixton) maksoi 170 000 kr. Sen emä Evita de Veluwe (Offshore Dream) on myös Amazing Ridesta kuten Brad de Veluwe ja Norabel de Veluwe.

Norabel oli 650 000 kruunulla illan kallein 1-vuotias yhdessä Face Time Bourbonin tyttären Exposed Soxin kanssa. Sen emä Dicey Spicey tunnetaan Suomessa parhaiten pojastaan Martin de Bos.

Illan päätteksi myytiin kilpahevosia. Paul Hagoortin valmennettava, Ruotsin Derby-finaalin kuudes, Kuyt F.Boko (Conway Hall) muutti Ruotsiin 850 000 kruunun hinnalla. Uusi omistaja on Johan Svensson. Hagoortin tallin toinen hevonen oli Saksan Derbyn voittanut 3-vuotias Lorens Flevo (SJ's Caviar). Se huudettiin sisään 460 000 kruunulla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi