Bully Boy voitti Harrah's Philadelphiassa, Tim Tetrick ajoi 7 ykköstä
Amerikan Hall Of Fameen valitulla Tim Tetrickillä, 39, on jo 12 273 voittoa, niistä 329 tältä vuodelta. Kuva HU arkistoAnu Leppänen

Bully Boy voitti Harrah's Philadelphiassa, Tim Tetrick ajoi 7 ykköstä

Tim Tetrick oli iltapäivän sankari Harrah's Philadelphian radalla torstaina. Hän ajoi kaikissa 14 lähdössä ja voitti ravureilla 5 lähtöä ja peitsareilla 2. Risto Vidgrenin kasvattama ja omistama Bully Boy otti uransa 17. ykkössijan.

Tetrickin arvokkain voitto tuli kaikenikäisten ravureiden 16 200 dollarin lähdössä yli 2 miljoonaa tienanneella 5-vuotiaalla Crystal Fashionilla (i. Cantab Hall), jota valmentaa Jim Campbell. Ruuna juoksi 3-vuotiaana ME-tuloksen 08,5 Meadowlandsissa. Nyt voittoaika oli 10,1. Kakkonen Big Oil (i. Father Patrick) ja kolmas Bourbon Express (i. RC Royalty) jäivät yli neljä mittaa ja tulivat maaliin samalla ajalla 10,6.

Jenny Melanderin valmentamaa Bully Boy:ta ajoi David Miller. Ruuna seuraili kärkihevosia Heat Wave Hanover (i. Sebastian K) ja Filled Donut (i. Andover Hall) ja karautti kaksi mittaa niistä ohi loppusuoralla. Voittotulos oli 10,5. Filled Donut  oli kakkonen ajalla 10,7.

Dexter Dunnin ajama Pauline Hanover (i. Father Patrick) voitti 2-vuotiaiden tammojen lähdön ajalla 13,0. Carter Pinske valmentaa. Ruuna Kosher Mahoney (i. Explosive Matter)oli samanikäisten urospuolisten paras ajalla 13,3. Tim Tetrick ajoi ja Symon Spicer valmentaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi