Calle Crown sai kutsun Kouvolaan
Tomas Malmqvist on Calle Crownin valmentaja.Kuva: Martin Langels

Calle Crown sai kutsun Kouvolaan

Tomas Malmqvistin valmentama Calle Crown on tulossa Kymi Grand Prix -kilpailuun. Malmqvist on kuuma nimi, hän johtaa valmentajien liigaa Ruotsissa.

Calle Crown on 8-vuotias Great Challengerin poika ja kilpaillut aina Malmqvistin valmennuksesta. 4-vuotiaana se tienasi lähes 1,3 miljoonaa kruunua ja kilpaili jo loppuvuodesta 2018 Ranskassa. Malmqvistilla on jo vuosia ollut talli sekä Ruotsissa että Ranskassa.

Calle Crown on viihtynyt Ranskassa ja kerännyt hyvän voittosumman joka vuosi. Viime kesänä ori piipahti Jägersrossa ja kilpaili heinäkuussa Hugo Åbergs Memorialissa. Sijoitus oli viides ajalla 11,2a/1609. Who’s Who vei voiton 10,7a.

Erik Adielssonin ajama Calle Crown nähtiin Copenhagen Cupissa pari viikkoa siten. Se nappasi kakkossijan, Mister F Daag oli edellä.

”Kutsuin Calle Crownin tänään keskiviikkona, ja valmentaja Malmqvist vastasi kutsuun kyllä. Viime vuoden voittaja Ce Bello Romain on ensimmäinen kutsuttu”, Kouvolan toiminnanjohtaja Arto Hytönen kertoi.

”Olemme Solvallassa paikalla katsastamassa hevosia Elitloppet-viikonloppuna. Käymme siellä neuvotteluja valmentajien kanssa”, Hytönen jatkoi.

Calle Crownin ennätys on 10,0a ja voittosumma 5 426 069 kruunua.

Suomalaisten kasvattamat ja omistamat tammat Estelle Nordique ja Frozen Queen ovat menestyneet hienosti Malmqvistin valmennuksessa Ranskassa.

Tästä Calle Crownin tietoihin ST:n sivuille

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi