Åke Svanstedt voitti ja hävisi Pennsylvania Sire Stakes -lähdön Harrah's Philadelphiassa keskiviikkona.

Captain Corey laukkapäällä Harrah's Philadelphiassa

Åke Svanstedtilla oli 5 hevosta kahdessa 3-vuotiaiden oriiden ja ruunien Pennsylvania Sire Stakes -lähdöissä keskiviikkona iltapäivällä. Ensin Delayed Hanover piti keulavoittoon, mutta sitten suursuosikki Captain Corey jäi alkulaukassa kauas muista.

Southwind Frankin poika Delayed Hanover otti ykkösradalta johtopaikan raisussa 08-avauksessa. Svanstedt sai loppusuoralla pidettyä haastajat Type A:n (i. Southwind Frank) ja pelisuosikki Jujubeen (i. Creatine) puolen hevosen mitan päässä. Greg Wright jr:n valmentama  Jujubee hankki puolen mitan edun Nancy Takterin Type A:sta, joka sai tyytyä kolmossijaan. Kaikille tuli sama aika 11,5.

Svanstedtin kaksi muuta osallistujaa, Capstone (i. Southwind Frank) ja suomalaisten omistama Lepanto (i. Bar Hopping) olivat seuraavat ajoilla 11,6 ja 12,2. PASS-lähdön palkintosumma oli 74 254 dollaria. Delayed Hanover on voittanut vuoden molemmat kilpailunsa. Sen omistavat Mellby Gård ja Åke Svanstedt.

Toisessa PASS-sarjassa palkintoja maksettiin 73 854 dollaria. Svanstedtin ajama Captain Corey (i. Googoo Gaagaa) ponkaisi heti laukalle ja menetti pelin. Dexter Dunn ajoi tallin toisen hevosen Fly Lightin (i. Father Patrick)  johtoon. Jim Campbellin tallin Take All Comers (i. Creatine) ohjissa David Miller asettui sen perään.

Loppusuoran auetessa Take All Comers pinkaisi Fly Lightin ohi ja saapui maaliin yli kolme mittaa muiden edellä. Fly Light joutui viime metreillä päästämään edelleen vielä Yannick Gingrasin ajaman Goodashimin (i. Cantab Hall). Voittoaika oli 10,5. Kakkonen ja kolmonen saivat saman ajan 10,9.

Päivällä kilpailtiin myös New Yorkissa Monticellon radalla. Siellä Mitja Nummenmaan kimpan omistama 4-vuotias tamma Bange Bi (i. Manofmanymissions) otti toisen peräkkäisen ykkösen ajalla 12,7. Voittomarginaali oli yli kuusi mittaa.

Jim Taggart jr ajoi, ja Gary Messenger valmentaa. Bange Bi on voittanut vuoden 11 startista 5. Kakkosia on 2 ja kolmosia 1. Koko uran 34 starttia ovat tuottaneet 11 voittoa. Bange Bin voittosumma on 106 481 USD.