Captain Coreyn asemapaikka siitosoriina on selvinnyt
Captain Corey liittyy Hanoverin siitosorivalikoimaan. Kuva HU arkisto: Lisa Photo

Captain Coreyn asemapaikka siitosoriina on selvinnyt

Robert Lindström pääsi nopeasti sopimukseen suursiittolan kanssa Hambo-voittajan sijoituspaikasta.

Hanover Shoe Farms tiedotti torstaina, että Hambletonian-voittaja Captain Corey liittyy perinteikkään suurkasvattajan orikaartiin vuonna 2022. Siittolatoiminnan johtaja, eläinlääkäri Bridgette Jablonsky ilmaisi tyytyväisyytensä sopimuksesta.

“Captain Corey on sykähdyttävä yksilö, jolla on loistavat ja tehokkaat liikkeet. Se hallitsi lähtöjään ensimmäisestä 2-vuotiskisasta lähtien aina 3-vuotissyyskuun alkuun asti, jolloin se teki ennenaikaisesti uransa viimeisen esiintymisen radoilla."

"Olen varma, että ori jättää varsoihinsa hienon ulkonäkönsä, itsevarmuutensa ja raa’an kapasiteettinsa. Se on erisukuinen suurimmalle osalle sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan tammoista, ja olemme erikoisen kiinnostuneita siitä, että oriissa on neljännes peitsarisukuja. Yhdistelmät ravi- ja peitsariperimää ovat tuottaneet Euroopassa lukuisia ylivertaisia kilpahevosia viime vuosina. Hanover ostaa huomattavan osuuden Captain Coreystä, ja astuttaa sillä monia laatutammoja”, Jablonsky kehui.

Captain Corey maksoi 150 000 dollaria Lexingtonissa 2019. Se aloitti uransa kesäkuun lopulla 2020 voittamalla Pennsylvania Sire Stakes -lähdön ajalla 11,0. Voittoputki venyi viiteen ykköseen. Kauden lopulla se oli Breeders Crown -karsinnan kakkonen Veneraten jälkeen ja finaalissaa viides. On A Streak voitti.

Kolmivuotiskausi alkoi voitolla toukokuun lopussa, sitä seurasi Stanley Dancer Memorialin kakkonen kesäkuun puolivälissä. Sitten tuli neljän voiton putki, joka sisälsi Hambon karsinnan ja finaalin, Earl Beal Memorialin ja Pennsylvania Sire Stakes Consolationin.

Captain Coreyn ennätys on 09,0 ja voittosumma reilut miljoona dollaria. Se meni Stanley Dancerissa hävinneenä 08,7. Myös valmentaja Åke Svanstedt kuuluu oriin omistajakimppaan, jonka muut osakkat ovat SRF Stable, Knutsson Trotting, Robert Lindström, Kenneth Liljamaa, Malin Åberg ja Petri Salmela.

Hanover kertoi tiedotteessaan, että Captain Corey syndikoidaan ja sen varsamaksuksi on kaavailtu 8 500 dollaria. Tohtori Jablonsky ja Robert Lindström antavat lisätietoa osuuksien ostamisesta kiinnostuneille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi