Carry Cashille pokaalit, Djokovic hyvä kakkonen
Jörgen Westholm on Carry Cashin valmentaja.Kuva: Anu Leppänen

Carry Cashille pokaalit, Djokovic hyvä kakkonen

Hästägarkannanin voittaja palkittiin 300 000 kruunulla Solvallassa. Jörgen Westholmin valmentama Carry Cash vei voiton. Einari Vidgren Oy:n Djokovic nappasi arvokkaan kakkosen.

Paalulta yksi startannut Triton veti juoksua pitkään reippaalla tempolla. Örjan Kihlströmin ajama Carry Cash jäi aikaisin toisen jonon vetäjäksi. Ready Cashin 5-vuotias tytär ei näyttänyt voittajalta loppukaarteessa. Mutta Kihlström taikoi Carry Cashiin menovaihteen, ja voitto tuli ajalla 15,3/3180m. Mika Forssin ajama ja Matti Nisosen valmentama Djokovic kiri väkevästi, mutta jäi niukasti kakkoseksi. Samurai Comery oli maalissa yhdeksäs.

Iso ykkönen nosti Westholmin tallin vuosiansiot yli 20 miljoonan kruunun. ”Carry Cash tuntui laiskalta matkalla. Kun sen piti tehdä kaikki työt toisen radan vetäjänä, suoritus oli hyvä”, Kihlström kehui.

Toto75-kierros alkoi suosikkivoitolla hopeafinaalissa. Chapuy otti odotetusti keulat, mutta yllättäen Åke Lindblom luopui johtopaikasta, kun Emoji tuli rinnalle. Flemming Jensen sai ajaa Emojilla maltilla. Eddy West tuli maalisuoralla kovaa rinnalle, mutta Emoji vastasi ja voitti ajalla 13,6a/2140m. Chapuy seurasi kolmanneksi. ”Tämä oli Emojilla viimeinen mahdollisuus kilpailla hopeadivisioonassa. Tulevat kultadivisioonat ovat kovia, mutta treenaamme lisää, ja uskon, että vaihteita löytyy vielä”, Jensen sanoi.

Thomas Uhrbergin Ikaros Sisun tahdissa mentiin toinen kohde. Raamikas Googoo Gaagaan poika paineli Klass II -finaalissa keulasta helppoon voittoon ajalla 13,7a/2140m.

Lucifer Lane pinkaisi johtopaikalle kultafinaalissa, joka oli kolmas kohde. Infinitifin poika veti reippaasti 11,9-vauhtia avauskierroksen. Jerry Riordanin valmentama ja Magnus A Djusen ajama Gareth Boko kiri terävästi ja ehti 300 000 kruunun voittoon ajalla 12,3a/2140m. Snowstorm Hanover nousi kakkoseksi ohi Lucifer Lanen. Ble du Gers oli haluton kirissä ja jäi neljänneksi. Heli Tarrimaa on voittajan hoitaja.

Uhrberg ajoi toisen voiton Diamantstoetin finaalissa. Nova Mahiron oli keulasta selvästi muita parempi. Maharajahin 3-vuotias tytär voitti ajalla 13,6/2140m.

Magnus A Djuse ajoi toisen 75-voiton Klass I -finaalissa, joka oli viides kohdelähtö. Mattias Djusen valmentama Devs Definitiv kiri vahvasti ykköseksi.

Toto75-kierros päättyi Four Guys Dreamin komeaan kirivoittoon. Stefan Persson käänsi hyökkäykseen maalisuoran alussa, ja Håkan K Perssonin valmennettava eteni ykköseksi. Quantum Roc jäi väsyvän hevosen taakse pussiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi