Hevosenomistajapokaalin voittaja Corazon Combo suuntaa seuraavaksi Ruotsiin.
Hevosenomistajapokaalin voittaja Corazon Combo suuntaa seuraavaksi Ruotsiin.Kuva: Anu Leppänen

Corazon Combon johdolla Ruotsin valloitukseen

Bergsåker toimii E3-karsintojen isäntäratana torstaina. Useita suomalaisvaljakoita tavoittelee finaalipaikkoja.

Neljä karsintalähtöä ajetaan niin tammoille kuin oriille/ruunille. Finaalit juostaan Eskilstunassa lauantaina 2. heinäkuuta, voittajat saavat miljoona kruunua. Samana päivänä Suomessa ajetaan Suur-Hollolan välierät.

Pekka Korven Cupido Combo (Nuncio) lähtee oriiden/ruunien ensimmäiseen karsintaan vitospaikalta. Roger Walmannin Coquaholy (Orlando Vici) on kova vastustaja.

Corazon Combo jahtaa uransa 12. voittoa oriiden/ruunien kakkoskarsinnassa. Express Duon poika ei vielä tiedä, miltä tappio maistuu. Petri Salmelan Cacco LeVallo (Nuncio) on ykkösradalla, ja Melkko & Sorosen Patriot Ale nelospaikalla.

Marko Korven Jax Journey (Nuncio) sai myös kuutosradan kolmanteen oriiden/ruunien karsintaa. Claes Sjöström ohjastaa. Roger Walmannin tallista on myös tässä kova menijä mukana. Bedazzled Sox (Brillantissime) on kilpaillut 7 kertaa ja voittanut viidesti.

Marko Kreivin Pure Atlas on kolmosradalla oriiden/ruunien viimeisessä karsinnassa. Örjan Kihlström nähdään Father Patrickin pojan kärryillä.

Kolmivuotiaiden tammojen ensimmäisessä karsinnassa starttaa kaksi suomalaisten omistamaa hevosta, joilla ei ollut tuuria rata-arvonnassa. Melkon tallin Loulou Web (Lika A Prayer) ja Reijo Liljendahlin Rouge Tile (Muscle Hill) ovat takarivin uloimmilla radoilla.

Hannu-Pekka Korven kovassa vireessä kilpaileva Ava di Alessia (Express Duo) on suomalaisille tutulla kuutosnumerolla toisessa karsinnassa. Mika Forss ajaa. Kayla Westwood (Maharajah) ja Reijo Liljendahlin Dorothea Mil (EL Titan) ovat kovia haastajia.

Harri Åkerlundin Arc Angel (Explosive Matter) lähtee nelosradalta kolmannessa karsinnassa. Santtu Raitala toimii kuskina. Elitloppet-perjantaina voittanut Petri Salmelan Joy Sisu (Brillantissime) lähtee ysipaikalta.

Markku Niemisen Halley Wania sai hyvän kakkosradan neljänteen karsintaa. Santtu Raitala ohjastaa EL Titanin tytärtä. Karsintalähdöissä ykköset ovat 100 000 kruunua.

Pekka Korpi on voittanut E3-finaalin neljä kertaa. Kaikki ykköset ovat tulleet tammoilla.

Irish Kemp –1997

Arctic Model – 2014

Mascate Match – 2019

Mascate Match – 2019

Tästä lähtölistoihin ST:n sivuille

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi