Daniel Redén oli perjantaina vielä Rättvikissä, huomenna lauantaina Vermossa. Kuva: Jarno Unkuri
Daniel Redén oli perjantaina vielä Rättvikissä, huomenna lauantaina Vermossa. Kuva: Jarno Unkuri

Double Exposure antoi myrskyvaroituksen Elitloppetiin

Daniel Redénin jenkkitamma Double Exposure viimeisteli kuntoaan ennen Elitloppetia Rättvikin maililla. Örjan Kihlströmin ajama Donato Hanoverin tytär otti tuulisessa ja sateisessa säässä ylivoimaisen voiton ajalla 09,8a. Tulos on uusi rataennätys.

Katapulttiavaaja M.T. Insider singahti keulan. Kihlström ei lähtenyt vastaamaan, vaikka olisi siihen pystynyt. Ainoa kriittinen paikka oli, kun Double Exposure nousi heti toisella radalle ja pakotti Jorma Kontion ajaman Officer C.D:n kolmannelle.

Double Exposure paineli keulassa reipasta koko matkan, ja Kihlström nautti kyydistä. "Halusin, että tamma saa kunnollisen viimeistelyn. Tulos oli tässä säässä tosi kova. Tämä on erittäin mukava hevonen ajaa, se ei paina turhaan päälle", Kihlström sanoi. Double Exposure oli pitkään ehdolla myös Finlandia-ajoon, mutta Redén päätti ajaa sillä kotimaassa.

Aleksi Kytölän valmentama Celsius Evo kiri vahvasti voittoon Ove A Lindqvistin ajamana Umåkerin lounasraveissa. Petri Salmelan Gigolo Sisu (Beer Summit) otti 3-vuotislähdössä. johtopaikalta ykkösen Ulf Ohlssonin ajamana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi