Dusktodawn Boogie kolmas huippuajalla Vincennesissä
Kenneth Danielsenin Dusktodawn Boogie juoksi torstaina Pariisissa.Kuva: Anu Leppanen

Dusktodawn Boogie kolmas huippuajalla Vincennesissä

Kenneth Danielsenin 3-vuotias tamma Dusktodawnboogie kiri komeasti kolmanneksi Prix de Chateau Chinon -lähdössä Vincennesissä ja tienasi 11 200 euroa.

Valmentaja Jean-Michel Bazire ajoi itse suomalaistammalla. Valjakko ei päässyt eturiviin, ja Dusktodawn Boogie ravasi takajoukoissa. Bazire käänsi loppukaarteessa sisäänpäin, kun edessä menneet eivät edenneet. Se oli viisas ratkaisu.

Maalisuoralla Dusktodawn Boogie löysi ulkoradoilta kiritilaa ja spurttasi terävästi kolmanneksi, hieno esitys. Häijään Oriaseman kasvattama Lexus Fontin tytär juoksi tuloksen 13,2/2700m. Suomen ennätys on Easy To Loven nimissä 17,1/2620. Magical Princess juoksi 3-vuotiaana 2600 metriä auton perästä SE-aikaan 14,1a.

Alexandre Abrivardin ajama Maharajahin tytär Collier sai johtavan takaa kiritilaa ja tuli ykkösenä maaliin. Mutta Collier puolsi maalisuoralla ulospäin, ja tuomaristo siirsi sen kakkoseksi. Voiton peri kakkosena maaliin tullut italialaistamma Calypso Di Poggio. Adrien Lamy ajoi Erik Bondon valmentaman Ready Cashin tyttären 36 000 euron voittoon ajalla 13,0/2700m.

Tulokset ja video LeTrotin sivuilta

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi