Ecurie D ja kutsu Elitloppetiin. Kuva: Solvalla Facebook
Ecurie D ja kutsu Elitloppetiin. Kuva: Solvalla Facebook

Ecurie D voitti ja sai kutsun Elitloppetiin, Goop: ”Ecurie tuntui tosi hyvältä”

Marko Kreivin ja Süleyman Yükselin omistama Ecurie D teki vakuuttavan paluun kilparadoille Dartster F -lähdössä Solvallassa ja voitti ajalla 12,9a/2140m. Urheilujohtaja Anders Malmrot kutsui hevosen Elitloppetiin. Frode Hamren valmentama Ecurie D on ensimmäinen, joka on saanut tänä vuonna Rosa Biljettin.

Milliondollarrhyme otti ensin kärkipaikan, sen jälkeen Forfantone Am. Kun Ecurie D tuli eteenpäin, Björn Goop sai ajaa johtopaikalle. Kierros mentiin 14,1-kyytiä. Ecurie D hallitsi ja voitti todella helposti. Milliondollarrhyme kiri hyvin kakkoseksi.

Malmrot ojensi Rosa Biljett -kutsun hoitaja Tina Storetvedtille. Malmrot sanoi olleensa varmaan enemmän hermostunut kuin valmentaja ja hoitaja. ”Ecurie D:n saaminen Elitloppetiin on minulle suuri unelma.”

”Näin, kun Anders ojensi kutsun Tinalle, siitä johtui hymy, jonka moni näki lähdön jälkeen. Ecurie tuntui tänään tosi hyvältä, vaikkei se vielä ole huippukunnossa. Ajoin vain tarvittavan, enkä ollut missään vaiheessa huolestunut”, Goop sanoi.

Hannu ja Mikko Laakkosen kasvattama ja omistama Alien Hill oli omaa luokkaansa Ulf Ohlssonin ajamana tammojen ryhmässä. Reijo Liljendahlin valmentama 4-vuotias Muscle Hillin ja Alien Ladyn tytär kiri ylivoimaiseen voittoon ajalla 13,4a/2140m. Smokevalley Oy:n Blaze Kronos oli suosikki, mutta se laukkasi heti alussa.

”Alien Hillillä on iso kapasiteetti, mutta samalla se on luonteeltaan melkoisen hankala. Onneksi sillä on kokenut hoitaja Pernilla Sundling, joka rauhoittelee sitä. Uskolliset omistajat tietävät myös tamman kovan luonteen, ja olemme ottaneet rauhallisesti. Kykyjä hevosessa on paljon”, Liljendahl kertoi.

Kriteriumvoittaja Brambling palasi radoille 4-vuotislähdössä. Örjan Kihlström ei päässyt keulaan, ja hän käänsi johtaneen Synergyn taakse. Kihlström pujotteli maalisuoralla, ensin toiselle radalle, siitä ohi väsyneen Synergyn ja jälleen takaisin sisäradalle, jota pitkin voittoon. Daniel Redénin valmennettava avasi kauden voittoajalla 13,0a/2140m. Selected News kesti johtavan rinnalta kakkoseksi.

Alkuravit Solvallassa sujuivat Frode Hamren ja Björn Goopin tahdissa. 3-vuotias I’ll Follow The Sun toi kaksikolle ensimmäisen voiton. Broadway Legsin tytär aloitti uransa ajalla 18,2/2140m.
Asteroid toi Goop-Hamrelle toisen voiton. 3-vuotias Creatinen poika seurasi hurjavauhtisessa juoksussa Kontion La Verite -ruunaa. Jenkkiori Asteroid paineli maalisuoralla ykköseksi ajalla 13,5a/2140m. Päivi ja Jorma Kontion omistama ja kasvattama La Verite oli hyvä kakkonen tuloksella 13.9a. Adam Orden sijoittui viidenneksi.

Åbyn avauslähdössä nähtiin suomalaisväriä. Mikko Kivilän 4-vuotias Bluehill’s Wind nousi neljännestä sisältä toisen jonon vetäjäksi ja pinnisti valmentajansa Johan Untersteinerin ajamana kakkoseksi ajalla 16,5/2140m. Keulassa ravannut Carroty piti ykköseksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi