Ei Bodenin raveja ilman suomalaisia, Melkko & Soronen Bollnäsissa
Janita Luttunen on Ivar Journeyn valmentaja.Kuva. Anu Leppänen

Ei Bodenin raveja ilman suomalaisia, Melkko & Soronen Bollnäsissa

Bodenin raveissa oli jälleen vahva suomalaisedustus. Perjantaina lounasraveissa kilpaili reilut 70 lämminverisistä, joista puolella oli suomalainen omistaja tai valmentaja.

Suomalaisvoitolla aloitettiin Bodenissa. Janita Luttusen valmennuksesta aloittanut Ivar Journey paineli takamatkan juoksuradalta vauhdilla ja meni keulaan. Tixi In Car Oy:n omistama ja Journey Hästar Ab:n kasvattama Raja Mirchin 4-vuotias poika oli ylivoimainen ja voitti Jens Erikssonin ajamana ajalla 18,6/2160m. Victor Björkroth ohjasti Birger Åstrandin Isak Starin kakkoseksi.

Petteri Kokon valmentama Fifth Avenue Vice oli Suomessa syntynyt voittaja. Se kiersi väkevästi loppukaarteessa ulkoratoja ja paineli John Östmanin ajamana ykköseksi ajalla 17,1a/2140m. Team Racing Viitakoski on omistaja ja Henri Paavilainen kasvattaja. Sari Parviaisen Mr Midnight oli Mika Forssin ajamana johtavan rinnalta hyvä kakkonen ennen Ari Aatsingin Happy Docia. Sweetman jaksoi johtopaikalta neljänneksi.

Sari Parviaisella oli hieno reissu Bodeniin. Vesuvio Wise L oli loppukirissä selvästi vahvin ja toi Forssin ajamana talliin voiton ajalla 16,9a/2140m.

Illan 64-kierros ravattiin Bollnäsissa. Melkko & Sorosen Kobe Web oli kakkoskohteen suosikki. Se laukkasi ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä. Jorma Kontio ei hätääntynyt, vaan ajoi uudelleen eteenpäin, ja Kobe Web painui keulaan. Helppo voitto tuli ajalla 14,6a/1640m. West Breeding on kasvattaja ja omistaja.

”En saanut lähtökiihdytyksessä paikkaa parijonossa, ja laukka tuli. Sen jälkeen Kobe Web tuntui hyvältä ja meni keulaan ja voittoon”, Kontio selvitti.

Katja Melkko ja Janne Soronen saivat toisen 64-voiton Macyn toimesta. Kontio ajoi Saija Laaksonen-Uusi-Marttilan tamman keulaan jo lähtösuoralla. Macy hallitsi ja viiletti ykköseksi ajalla 16,0/1640m.

”Startti sujui hyvin, ja saimme keulat. Voitto tuli helposti. Tänään Macy oli jo paljon parempi, mitä viimeksi Eskilstunassa”, Kontio kertoi. Bellatrix Club toi Melkko & Soroselle kakkossijan 2640 metrin ryhmässä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi