Odd Herakles  pitää ykköseksi. Stallone kirii kakkoseksi.
Odd Herakles pitää ykköseksi. Stallone kirii kakkoseksi.Kuva: Anu Leppänen

Elitkampen: Odd Herakles kolmannen kerran ykkönen, Stallone loistava kakkonen

Elitkampenin miljoonan kruunun ykkönen meni Norjaan. Iikka Nurmosen ajama Stallone tarjosi tiukan vastuksen. Kakkossija toi puoli miljoonaa kruunua.

Åsrud Vilja tykitti nelosradalta kärkeen. Tom Erik Solbergin taktiikka takarivistä oli selvä ja oikea. Odd Paulsenin Odd Herakles seurasi Åsrud Viljaa ja haki johtopaikan. Avauspuolikas mentiin 17,9-kyytiä.

Iikka Nurmonen käänsi Stallonen kiriin toisesta ulkoa takasuoralla, kun Månlykke A.M. lähestyi. Stallone tuli terhakkaana johtohevosen rinnalle. Odd Herakles vastasi rehdisti ja meni voittoon ajalla 20,0a/1640m. Stallone oli todella hyvä ja pisti voittajan juoksemaan loppuun saakka. Månlykke A.M. kiri kolmanneksi. Antti-Ala-Rantalan Nyland eteni myös hyvin kovassa lopetuksessa ja oli kuudes maalissa.

”Saimme alussa hyvän avun Åsrud Viljalta. Ajoin heti kärkeen, ja sen jälkeen sain tehdä oman juoksun. Odd Herakles ei ollut ihan parhaimmillaan tänään, mutta piti voittoon”, Solberg sanoi.

”Stallone oli loistava. Se joutui juoksemaan koko matkan toista rataa. 50-100 metriä ennen maalia tuntui, että menemme ohi. mutta loppu piti ajaa varmanpäälle, enkä avannut edes korvia”, Iikka Nurmonen kertoi.

”Juoksu meni ihan hyvin, paitsi alussa oli vähän hässäkkää. Toivoin kovempaa matkavauhtia. Hyvin Nyland kiri ja näytti, että se kuuluu tällaiseen porukkaan”, Alas-Rantala totesi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi