Elitloppet 2022: Hail Mary sai odotetun kutsun – huippukuski ohjastaa
Daniel Redénillä on kolme hevosta Elitloppetissa.Kuva: Anu Leppänen

Elitloppet 2022: Hail Mary sai odotetun kutsun – huippukuski ohjastaa

Daniel Redénin valmentama Hail Mary on hevonen numero 12 Elitloppetiin. Valmentaja ja omistaja vastasivat Solvallan kutsuun kyllä.

Hail Mary on ollut aina kohuhevonen. 3-vuotiaana se kilpaili kuusi kertaa ja voitti viisi lähtöä. 4-vuotiskausi oli huikea. Ruotsin Derbyn ykkönen oli tietysti voitoista suurin. Robert Berghin valmentama Hail Mary juoksi 6,8 miljoonaa kruunua 14 startissa, ykkönen se oli 12 kertaa. 5-vuotiskausi oli pettymys, ja Googoo Gaagaan poika kilpaili viime vuonna vain kuusi kertaa.

Hail Mary vaihtoi valmentajaa. Daniel Redénin tallista ori aloitti kilpailemisen Rättvikissä toukokuun alussa ja kiisi heti mailin aikaan 10,1a. Hail Mary nousi kertaheitolla Elitloppet-spekulaatioiden kuumaksi nimeksi.

”Hail Mary on ollut ikäluokan kuningas ja voitti Derbyn 2020. Kun tämän kauden aloitus oli loistava, niin paikka Elitloppetiin tuli. Hevonen näytti Rättvikissä todella hyvältä ja on ollut mainio myös viimeisimmässä hiiteissään”, Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot kertoi tiedotteessa.

Redénin tallista on Elitloppetissa mukana varmasti kolme hevosta, viime vuoden voittaja Don Fanucci Zet, Snowstorm Hanover ja Hail Mary. Brambling tavoittelee lauantaina Elitloppet-paikkaa Gävlen lähdöstä.

Hail Maryn omistaja Mehdi Yazdanpanah kertoi Travrondenille, että Erik Adielsson ajaa Hail Maryä Elitloppetissa.

Elitloppet 2022 – kutsutut hevoset:

Don Fanucci Zet (Ruotsi)

Etonnant (Ranska)

Vivid Wise As (Italia)

Extreme (Tanska)

Perfetto (Kanada)

Vernissage Grif (Italia)

Önas Prince (Ruotsi)

Cokstile (Italia)

Admiral As (Ruotsi)

Snowstorm Hanover (Ruotsi)

Who’s Who (Ruotsi)

Hail Mary (Ruotsi)

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi