Don Fanucci Zet voitti Bollnäsissä.
Don Fanucci Zet voitti Bollnäsissä.Kuva: HU-arkisto/Anu Leppänen

Elitloppetin voittaja palasi tyylillä

Elitloppetin viimevuotinen sankari Don Fanucci Zet palasi hienossa vireessä tauolta Bollnäsissä. Ylivoimainen voitto tuli ajalla 10,4a/1640m.

Örjan Kihlström piti sisäradalta helposti johtopaikan. Don Fanucci Zet veti kierroksen 11,3-kyytiä ja jätti muut jo viimeisellä takasuoralla. Hard Livinin 6-vuotias poika haparoi hieman maalisuoran alussa, mutta se ei tahtia haitannut. Muut jäivät kauaksi, kun ori tuli viimeiset 600 metriä 08,5. Hachiko de Veluwe veti toisen radan jonoa ja sinnitteli kauden avauksessaan neljänneksi.

”Helpotti nähdä Don Fanucci Zet näin hienona. Tämä vauhti sai lihaksiston toimimaan. Yksi startti ajetaan ennen Elitloppetia”, Redén kertoi.

”Tämä oli hyvä ja sopiva aloitusstartti. Don Fanucci Zet ei halua juosta yksinään kovaa, mutta tänään se meni hyvin ilman kiriapua”, Kihlström sanoi.

Lisää huippuja Redénin tallista nähtiin 4-vuotislähdössä. Propulsionin pikkuveli Damien palasi tauolta. Kihlström otti alun tarkkaillen ja karautti sitten johtaneen Invader Amin rinnalle. Damien tuli varmasti ohi ja voitti ajalla 14,8a/2140m. Muscle Hillin poika on kilpaillut kolme kertaa ja voittanut kaikki startit.

Lannem Stella kuului myös ravien seuratuimpiin hevosiin. Tekno Odinin ja huipputamma Lannem Siljen 3-vuotias tytär paineli ylivoimaisessa johdossa koko matkan ja oli suoran mitan muita edellä maalissa. Mats E Djuse ajoi Stall Segerhuvan vihreässä ajopuvussa Jan-Olov Perssonin valmentamalla tammalla voittoajan 30,4/2140m, hurjaa menoa 3-vuotiaalta kylmäveriseltä.

Mister Hercules Redénin armadasta aloitti Mantorpissa maanantaina. Kihlström ajoi sen johtaneen Mr Mah Canin rinnalle. Mister Hercules ratkaisi helposti ja paineli ykköseksi huipputuloksella 11,6a/2140m. ”Kovaa mentiin koko matkan. Olin huolestunut, kun suosikki Best Ofdream Trio sai hyvän juoksun, mutta sitten se laukkasi. Oma tuntui fantastisen hyvältä”, Kihlström kehui.

Marko Korven valmentama 3-vuotias Jax Journey aloitti uransa ykkösellä Eskilstunassa tiistaina. Nuncion ja Armbro Alfrescon poika kiri Claes Sjöströmin ajamana 25 000 kruunun voittoon ajalla 16,7/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi