Maharajahin poika Cameron Wake hakee nostetta uralleen Vihdistä käsin. Kuva: Huutokauppasivu Travera.nu
Maharajahin poika Cameron Wake hakee nostetta uralleen Vihdistä käsin. Kuva: Huutokauppasivu Travera.nu

Emma Väre osti 4-vuotiaan, jonka emä on Viola Silas

Traveran lauantain huutokaupasta tuli Suomeen siniverinen ruuna Cameron Wake. Tmi Emma Väreen ostoksen isä on Maharajah ja emä suurkilpailuvoittaja Viola Silas 6,7 miljoonaa kruunua.

Cameron Waken hinta nousi 110 000 kruunuun. Se oli torstaina Åbyssä neljäs ajalla 16,4/2140m. Sen valmentaja on Maria Törnqvist, Peter Zadel on ajoi. Ruunalla on 7 starttia, joista sijat 0-2-1 ja 44 800 kruunun voittosumma.

Emä Viola Silas oli ikäluokan huipputammoja. Se voitti 3-vuotiaana tammojen luhyen E3-finaalin ja Breeders' Crownin. Nelivuotiaana se oli Drottning Silvias Pokalin ja Derbystoetin ykkönen. Viola Silaksen paras jälkeläinen on ori Betting Gangster (Going Kronos) 10,4a ja lähes 3,8 milj.kr. Se aloittaa ensi keväänä siitosuralla USA:ssa.

"Suku ratkaisi tämän kaupan. Päätimme tarjota siitä, ja yllätyimme, että hinta jäi näin kohtuulliseksi. Katsoin sen startteja, niissä se näytti hiukan tasavauhtiselta ja pätkänopeutta puuttui. Se on siistirakenteinen ja kivan näköinen", Emma Väre kertoi.

"Maria Törnqvist kirjoitti facebookissa, että hevonen on ollut loukkaantunut, siksi startteja on noin vähän. Hän uskoi sen kehittyvän vielä paljonkin. Kimppahevonen tästä tulee."

Huutokaupan kallein oli siitostamma Neona Princess (i. Gigant Neo). Pellini Breeding Ab osti 700 000 kruunulla Kymi GP -voittaja Carabinierin 09,2a siskon kantavana Face Time Bourbonista, 35 000 euron varsamaksu oli maksettu. Neona Princessin sisko Ulrica M. on Kymi Grand Prix kolmosen Handsome Bradin emä.

Erno Gardemeisterin yhtiö osti 10 000 kruunulla 6-vuotiaan italialaistamma Zambia Mailin (i. Zola Boko) kantavana Trixtonista.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi