Estelle Nordiquelle neljäs voitto Ranskassa
Estelle Nordique ja Franck Nivard. Kuva HU-arkisto: Scoopdyga.com

Estelle Nordiquelle neljäs voitto Ranskassa

Fincumet Groupin Estelle Nordique jatkoi vahvaa menoa Enghienin torstai-illan raveissa. Adrien Lamyn ohjastama ja Tomas Malmqvistin valmentama tamma oli montélähdön ykkönen. Voitto oli Estelle Nordiquen seitsemäs tällä kaudella, kolme on tullut Ruotsista ja neljä Ranskasta.

Lamy seurasi matkalla kärkihevosten tuntumassa. Hän käänsi Estelle Nordiquen kiriin loppukaarteessa. Tamma tuli halukkaasti ja punnersi johtaneen Dame de Tillardin ohi. 22 050 euron ykkönen tuli ajalla 14,6/2875m. Kauden kokonaistienestit nousivat yli 80 000 euron. Jouni Järvensivu ja Teuvo Järvinen ovat voittajan omistajat.

Keskiviikkona suomalaisille tuli kakkossija La Capellessa. Rainer Björkrothin hallinnoiman Team Fantastiquen Fighter Kiss ravasi 6 000 euron kakkosen montélähdössä ajalla 15,2/2750m. Se pääsi maalisuoralla etenemään sisärataa johtoon, mutta ulkorataa kirinyt Farceur de Mai ehti niukasti ohi.

Fighter Kissin takaa löytyvät myös Adrien Lamy ohjastajana ja Tomas Malmqvist valmentajana. Fighter Kissin kauden ansiot menivät reilusti yli 40 000 euron.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi