Extreme voittoon Jägersron suurkisassa
Steen Juul on Extremen valmentaja. Kuva: Jarno Unkuri

Extreme voittoon Jägersron suurkisassa

Steen Juulin valmentama 5-vuotiaiden Euroopan mestari Extreme jatkoi suurvoitolla Jägersrossa lauantaina. C.L. Müllers Memorialin ykkönen kartutti hevosen palkintosummaa 400 000 kruunulla.

Thomas Uhrberg istui Tanskan ykköshevosen kärryillä. Hän ajoi Extremen varmasti johtopaikalle. Kun matkavauhti oli maltillista, voitosta ei syntynyt taistelua. Extreme paineli helposti ykköseksi ajalla 12,9a/2640m. Esprit Sisu nousi kakkoseksi ja johtavan rinnalla ravannut Upstate Face otti kolmossijan.

”Fantastinen hevonen, Extreme on iso hevonen, mutta se liikkuu tosi kevyesti. Se oli hyväntuntuinen koko päivän, ja saimme helposti keulat. Olisin voinut ajaa matkalla myös 12-13-vauhtia, jos olisi tarvittu. Voitto tuli korvat kiinni. Steen Juul on uskomaton treenari, tänään ajoin hänelle kahta hevosta, tuloksena voitto ja kakkonen”, Uhrberg kertoi.

Suomalaisvoitto oli lähellä Diamantstoetissa. Mikko Kivilän Bluehill’s Wind oli maalisuoralla menossa kärkeen, kun se kompastui ja laukkasi. Joakim Lövgrenin Ovation L.A. kiri takamatkalta ykköseksi. Onkel Investin The Fastlove jäi rintaman taakse pussiin.

Lauantain 75-kierros alkoi vauhdikkaalla hopeadivisioonalla. Peter Untersteinerin valmentama Adde S.H. paineli keulasta voittoon Sören Boelin ajamana tuloksella 10,8a/1640m. Suosikki Rackham laukkasi lähtökiihdytyksessä.

Malin Kullberg ohjasti Magnus Dahlénin valmentaman Vincent Asin kakkoseksi montélähdössä. Jessica Pilenbergin Shogun D.K. vei niukan voiton.

Onkel Investin kasvattama ja omistama Somethingroyal ravasi ykkösen ravit päättäneessä 3-vuotislähdössä. Readly Expressin ja Somekindacathin tytär paineli keulasta helposti 50 000 kruunun voittoon Björn Goopin ajamana ajalla 16,1a/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi