Face Time Bourbon on ykkönen
Face Time Bourbon hallitsee Prix de Bretagne -kisan loppusuoraa.Kuva: Gerard Forni

Face Time Bourbon on ykkönen

Sébastien Guaraton Face Time Bourbonin marssi kohti kolmatta Prix d’Amerique -voittoa alkoi vakuuttavalla ykkösellä Prix de Bretagnessa.

Lähtöä uusittiin ja pyöritettiin moneen kertaan. Hyväksytyssä startissa Face Time Bourbon jäi toiseen riviin, mutta se ei tahtia haitannut. Etonnant haki keulapaikan pariin otteeseen. Kun Eric Raffin ajoi Face Time Bourbonilla eteenpäin, Anthony Barrier Etonnantin kärryillä luopui johtopaikasta kilometrin juoksun jälkeen.

Face Time Bourbon veti 1700m 11,9-vauhtia ja 2200m 11,7-kyytiä. Loppumatkalla meno vain kiihtyi. Raffinilla oli aikaa nauttia ylivoimaisesta voitosta, joka tuli kilpailuennätyksellä 11,4a/2700m. Ykköspalkinto oli 49 500 euroa.

Richard Westerinkin valmentama Etonnant seurasi kakkoseksi, ja porukan vähiten tienannut Jean-Michel Baziren Ganay de Banville kiri kolmanneksi ja varmisti myös paikan Ameriqueen. Baziren valmennuksesta aloittanut Zacon Gio jäi palkintosijojen ulkopuolelle.

Stall Nikkasen ja MP Silvan Short In Cash palasi Vincennesiin ja kilpaili 2100 metrin ryhmäajossa. Se joutui ravaamaan loppumatkan toisen jonon vetäjänä, mutta kesti hyvin kolmanneksi. Björn Goopin ajama ori tienasi 6 860 euroa. Bryan Coppensin ajama Di Maggio vei voiton ajalla 12,0a/2100m. Short In Cash hävisi kymmenyksen.

Linkki, tulokset ja video Prix de Bretagne

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi