Fast As The Wind ja Misswalner Fashion “Lastentarha-finaalien” parhaat
Fast As The Wind voitti oriiden ja ruunien Kindergrten-finaalin Meadowlandsissa.Lisa Photo

Fast As The Wind ja Misswalner Fashion “Lastentarha-finaalien” parhaat

Åke Svanstedt “keilasi” kanssakilpailijan laukalle ja menetti kakkossijan.

Kaksivuotiaiden Kindergarten Classic –finaalit eivät sujuneet ilman dramatiikkaa lauantaina Meadowlandsissa. Coach K Hanoveria ajanut Åke Svanstedt järjesteli urospuolisten lähdön tulojärjestystä kolkkaamalla rinnalla juosseen Nancy Takterin tallin Pretenderin laukalle.

Coach K Hanover (i. Walner) johti koko matkan. Loppukaarteeseen tultaessa sen rinnalle nousi Andy McCarthyn ajama Pretender (i. Muscle Hill). Maalisuoralla se pyrki ohitukseen, mutta Coach K Hanover siirtyi ulospäin, jolloin sen kärryt osuivat Pretenderin jalkaan.

Dexter Dunnin ohjastama ja Tony Alagnan valmentama Fast As The Wind (i. Cantab Hall) koukkasi sisäkautta taisteluparin ohi 144 424 dollarin arvoiseen voittoon. Sen aika oli 11,5.

“Ajattelin ensin siirtyä Åken takaa Andyn perään toiselle radalle, mutta Åke lisäsi vauhtia, kun huomasi sen. Palasin takaisin samantien ja pääsin iskemään, kun Åken hevonen siirtyi ulospäin loppusuoralla”, Dunn selvitti.

Tuomaristo siirsi kolmantena maaliviivan ylittäneen Robertsinin (i. Muscle Hill) toiseksi ja nelosen Ken’s Walnerin (i. Walner) kolmanneksi. Pretender sai neljännen palkinnon, ja Coach K Hanover siirrettiin viidenneksi.

Jimmy Takter kritisoi twitterissä Svanstedtin ajolinjoja ja vaati tuomaristoa pitämään häntä tarkasti silmällä, koska hän on vaaraksi kanssakilpailijoille.

Tammojen 294 580 dollarin finaalissa kärkipari oli omaa luokkaansa. Jim Campbellin tallin Misswalner Fashion (i. Walner) voitti kolmella mitalla koko matkan johdon jälkeen. Ohjissa oli Tim Tetrick ja voittoaika 10,6. Alagnan valmennettava Valentina Blu (i. Father Patrick) oli Andy McCarthyn ajamana kakkonen ajalla 11,0. Palermo Hanoverin kisa pilaantui alkulaukkaan.

Ensi lauantaina Meadowlandsissa ajetaaan 2-vuotiaiden Valley Victory Trot ja Goldsmith Maid 400 000 dollarin palkinnoin. Kolmevuotiaat kohtaavat vanhemmat ravurit 350 000 dollarin TVG Openissa ja 175 000 dollarin TVG Mares -lähdössä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi