Flamme du Goutier Prix de Cornulierin paras
Flamme du Goutier voittaa ja Antoine Wiels riemuitsee.Kuva: Jean-Luc Lamaere letrot.com

Flamme du Goutier Prix de Cornulierin paras

Thierry Duvaldestinin valmentama Flamme du Goutier lähti suosikkina jahtaamaan Prix de Cornulierin 315 000 euron ykköspalkintoa. Antoine Wielsin ohjastama tamma oli luottamuksen arvoinen ja voitti ajalla 11,9/2700m.

Feeling Cash ja Freeman de Houelle vuorottelivat alkumatkalla kärjessä. Vauhti oli reipasta, ensimmäiset 1700 metriä mentiin 10,8-kyytiä. Wiels otti alkumatkan rauhallisesti, ja Flamme du Goutier matkasi pääjoukon takana.

Wielsin taktiikka oli oikea. Flamme du Goutier kiri vahvasti loppumatkan ja ehti maalisuoralla varmasti ykköseksi. Granvillaise Bleue kiri kakkoseksi ja Etoile de Bruyere kolmanneksi. Viime vuoden ykkönen Bahia Quesnot nousi neljänneksi. Kaksinkertainen Cornulierin voittaja Bilibili jaksoi kiriä kuudenneksi.

”Flamme du Goutier oli kaukana takana, ja olin jo hieman huolissani. Mutta Antoine tiesi, mitä teki. Hän löysi oikeat väylät koko ajan. Se oli hyvin ratsastettu. Tämä oli tosi iso voitto meille. Ehkä ajamme Prix d’Amériquen. Mietimme sitä muutaman päivän”, Duvaldestin kertoi.

Ruotsalaisvalmentajien hevosia oli kisassa kaksi. Jörgen Westholmin Unique Juni laukkasi matkalla ja hylättiin. Jerry Riordanin valmentama ja Heli Tarrimaan hoitama Zarenne Fas pinkoi palkintosijalle ja oli seitsemäs.

Prix de Cornulier, tulokset ja video LeTrotin sivulta

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi