Forbidden Trade kruunasi kauden TVG-voittoon Meadowlandsissa
Forbidden Trade puristi arvokkaaseen voittoon ennen Chin Chin Hallia ja Back Of The Neckiä.James Lisa

Forbidden Trade kruunasi kauden TVG-voittoon Meadowlandsissa

When Dovescry paras TVG-tamma, Joviality S ja Fast As The Wind veivät 2-vuotislähdöt.

Luc Blaisin viisivuotias Hambo-voittaja Forbidden Trade on tehnyt hyvän kauden, joka huipentui voittoon 350 000 dollarin TVG Openissa lauantai-iltana. Daniel Dube ajoi.

Forbidden Trade juoksi alkumatkan jonon viidentenä, kun Amigo Volo otti johtopaikan. Loppukaarteessa se siirtyi toista rataa kirineen Ready For Monin kannoille.

Maalisuoralla se ohitti edellä menneet ja piti pään mitalla takanaan ohitusta yrittäneet Chin Chin Hallin ja Back Of The Neckin. Neljäs oli laukalla maaliviivan ylittänyt Sermon ja viides Amigo Volon taakse pussiin jäänyt Gangster Hanover.

Forbidden Traden voittoaika oli 09,6. Oriin 14 starttia ovat tuoneet 5 ykköstä, 2 kakkosta ja 2 kolmossijaa. Dollareita kanadalaisen Determination-tallin tähtihevonen on kerännyt tällä kaudella yli 600 000. Forbidden Traden voittosumma on yli 1,9 milj.USD, voittajakehässä se on käynyt 21 kertaa 44 kilpailun urallaan.

Forbidden Traden emä Pure Ivory oli suomalaisomistuksessa ja kävi Suomessa ennen siitosuraansa Steve Stewartin omistuksessa Hunterton Farmsilla Kentuckyssa.

Tammojen TVG:ssä David Millerin ajama ja Brett Pellingin valmentama 5-vuotias When Dovescry siirtyi puolimatkassa johtoon ja piti maaliin asti hevosen mitan eron muihin. Atlanta seurasi kakkoseksi ja piti takanaan kovinta vauhtia kirineen 3-vuotiaan Bella Bellinin. Voittotulos oli 09,5 ja kahden seuraavan 09,6.

Kaksivuotiaiden tammojen hienotasoisen 479 450 dollarin Goldsmith Maidin voitti Marcus Melanderin tallin Joviality S (i. Chapter Seven) ohjissaan Brian Sears. Se kiri loppusuoralla hevosen mitan ohi kärjessä juosseesta suursuosikista Venerablesta (i. Walner), joka oli juuri saanut otteen Misswalner Fashionista (i. Walner). Ruotsalaistamman voittoaika oli 09,7.

Ikäluokan hallitseva tamma Venerable meni 09,9 ja Misswalner Fashion 10,1. Palermo Hanover, jonka omistajina on myös suomalaisia, tuli viidenneksi ajalla 10,4.

Oriiden 413 600 dollarin Valley Victory Trotissa oli vain 6 palkintopotin jakajaa. Kolme ensimmäistä tuli maaliin pään mitan erolla toisiinsa. Tony Alagnan Fast As The Wind (i. Cantab Hall) voitti, Svanstedtin Coach K Hanover (i. Walner) oli toinen ja Takterin tallin Pretender (i. Muscle Hill) kolmas.

Linkki Standardbred Canadan uutiseen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi