Nurmos-Kontiolla on jälleen hevonen huippulähtöihin. Kuva: Roosa Lindholm.
Nurmos-Kontiolla on jälleen hevonen huippulähtöihin. Kuva: Roosa Lindholm.

Global Trustworthy matkalla eliittiin

Timo Nurmoksen ja Murtola Investin omistama Global Trustworthy on palannut ryminällä takaisin kilparadoille. Muscle Hillin 5-vuotias poika jatkoi voittotahdissa Bjerken kultadivisioonassa.

Probo O.P. ja Donatomite vuorottelivat aluksi johtopaikalla. Avauskierros oli 09,8, ja Jorma Kontion ajama Global Trustworthy kiersi kolmannen kautta Probo O.P:n rinnalle. Wim Paal ei ollut halukas luopumaan keulapaikasta, vaan hän nykäisi korvapallot Probolta reilu kierros ennen maalia.
Global Trustworthy jyräsi johtoon 300 jäljelle ja paineli varmasti 200 000 kruunun voittoon ajalla 11,7/2100a. Norjalaisten ylpeys Lionel kiri kakkoseksi.
”Tykkään tosi paljon Global Trustworthystä. Tänään se teki tosi hienon juoksun kuolemanpaikalta ja näytti, että se riittää, missä seurassa tahansa. Paal ajoi omaa hevostaan, ja siihen minun on turha kommentoida”, Kontio sanoi.
Klass I -sarjassa AMG Stable Oy:n omistama 3-vuotias Tokarev (Muscle Hill) johti, ja veto riitti 2600 metrin matkalla vitossijaan. Onkel Investin Sweet On You (Kadabra) kiri neljänneksi. Peter H Sjöberg ajoi ykköseksi Usain Cupin, jonka toinen omistaja on Hanna Lähdekorpi.
Ruotsin ja Norjan V75-yhteiskierroksen suurin ykköspalkinto 300 000 kruunua maksettiin 4-vuotiaiden Axel Jensens Minnelöp -lähdössä. Ulf Ohlsson kannusti Vainqueur R.P:n johtopaikalle. Frode Hamren valmennettava ravasi varmasti ykköseksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi