Jorma Kontio ajaa kahdeksassa lähdössä tapaninpäivänä. Kuva. Jarno Unkuri
Jorma Kontio ajaa kahdeksassa lähdössä tapaninpäivänä. Kuva. Jarno Unkuri

Global Trustworthy, Mr Golden Quick ja Elian Web tapaninpäivän finaalissa

Solvallassa ravataan tänään torstaina hienotasoiset divisioonafinaalit. Kruununa on kultafinaali, jossa paras palkitaan 400 000 kruunulla. Suomalaisomistajilla on kova kolmikko Global Trustworthy, Mr Golden Quick ja Elian Web.

Milligan’s School on kultafinaalin suosikki. Toki Stefan Melanderin valmennettavan huono lähtöpaikka, rata 8, antaa myös muille mahdollisuuksia. Jorma Kontio ajaa Nurmoksen Global Trustworthyllä, tuore Uumajan champion Magnus A Djuse istuu Haapakankaan Mr Golden Quickin rattailla ja Janne Soronen tahdittaa Melkon Elian Webin menoa.

Petri Puron valmentama Martin de Bos kisaa hopeafinaalissa 300 000 kruunun ykkösestä Mika Forss kärryillään. Lähtörata on ikävä 11. Puro on ennakkokommenteissaan sanonut, että pikkumuutoksia tehdään varusteisiin ja kengitykseen, koska hevonen oli rulliva viimeksi Åbyssä, vaikka voitto tuli. J.H.Mannerheim on yksi Martin de Bosin vastustajista.

Gloria Web ja Bugatti Brick juoksevat tammaeliitissä, joka aloittaa kierroksen. Tiger Journey on mukana Klass II -finaalissa. Marrakesh yrittää paluuta voittokantaan stayerlähdössä. No Limit Royalty hakee menestystä Ulf Ohlsson kuskina Klass I -finaalissa.

Greta Journey ja Jonathan Boko iskevät yhteen 3-vuotislähdössä. Hannu Korven Guilty Pleasure ja Langen’s Airborne saavat vastaansa Nurmoksen Bottnas Fantomin 4-vuotislähdössä. Gashaw Boko on mukana ravien päätöslähdössä.

Solvallan ensimmäinen lähtö starttaa klo 15.45. Toto75 Winter Burstiin kuuluva 75-kierros käynnistyy klo 17.20.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi