Go On Boy kirii ohi Vivid Wise Åsin. Kuva: Gerard Forni
Go On Boy kirii ohi Vivid Wise Åsin. Kuva: Gerard ForniJarno Unkuri

Go On Boy kukisti Vivid Wise As:in maaliviivalla Enghienissä

Prix de Washington kuuluu harvoihin suurkilpailuihin, jotka Ranskassa ajetaan lyhyellä 1 609 metrin matkalla. Pariisin toisen raviradan Enghienin "englantilainen maili" houkutteli 8 ravuria. Voiton vei nuorin ja vähärahaisin, Romain Derieuxin Go On Boy.

Jean-Michel Baziren tallista mukana olivat euromiljonäärit Davidson du Pont ja Dorgos de Guez. Suosikiksi pelattiin 1,3 miljoonaa ansainnut Alessandro Gocciadoron italialaisori Vivid Wise As, jota ajoi Matthieu Abrivard. Viisivuotiaan Go On Boyn tilillä oli vain 262 120 euroa.

Nicolas Bazire haki Davidson du Pontilla keulapaikan Violetto Jetiltä ensimmäisellä puolikkaalla ja luovutti sen isänsä ajamalle Dorgos de Guezille puolimatkassa. Silloin Vivid Wise As jäi johtavan rinnalle, josta se spurttasi muiden edelle pitkän loppusuoran alussa. Go On Boy kehitti jonon perukoilta valtaisan kirin ja onnistui työntämään turpansa ensimmäisenä maaliin.

Voittoaika oli 09,6a/1609m. Vivid Wise As sai saman ajan. Franck Nivardin ajama Violetto Jet ohitti Davidson du Pontin. Ne olivat kolmas ja neljäs samalla ajalla 10,0. Go On Boy ansaitsi uransa 12. voitosta 45 000 euroa.

Baziren tallin 4-vuotias Booster Winnerin poika Hooker Berry voitti eurooppalaisille avoimen Prix de Milanin. Se kiri tulisesti ohi keulassa taivaltaneiden Hanna des Mollesin, Hellgafellin ja Hohneckin. Voittoaika oli 12,8a/2150m ja ykkönen 36 000 euroa. Helgafell oli toinen ja Hohneck kolmas ajalla 13,2a.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi