Captain Coreyn loukkaantuminen osoittautui ennakoitua pahemmaksi.
Captain Coreyn loukkaantuminen osoittautui ennakoitua pahemmaksi.Lisa Photo

Hambo-voittaja Captain Corey siirtyy siitokseen 2022

Suursiittolat ovat olleet jo yhteydessä omistajiin.

Omistajien edustaja Robert Lindström kertoi tiistaina Sulkysport-sivustolla, että Hambletonianin voittanut Captain Corey ei palaa radoille.

Lindström ilmoitti, että uusissa röntgenkuvissa näkyy hiusmurtuma, jota ei ole aiemmin havaittu. Oriin kilpaura on ohi.

“Alunperin kavioluusta löytyi murtumalinja, joka ei onneksi ulottunut niveleen. Captain Corey kävi viime viikolla kontrollissa eläinlääkäri Patricia Hoganin uudella klinikalla, ja vamma näytti parantuneen hyvin. Kuvien tarkemmassa tarkastelussa luusta löytyi uusi hiusmurtuma. Sen ansiosta hevosen kuntoutuminen huipputason kilpailijaksi olisi vaikeaa. Riski on kertakaikkiaan liian suuri, joten päätimme sen siirtyvän siitokseen”, Lindström selvitti.

Captain Coreystä on tullut jo monta houkuttelevaa tarjousta Amerikan suurilta siittoloilta.

“Nyt pitää sitten vaan yrittää solmia sopimus”, orimanagerina tunnettu Lindström sanoi.

Captain Coreyn omistavat Lennart Ågrenin SRF Stable, Tristan Sjöbergin Knutsson Trotting, Robert Lindström, Kenneth Liljamaa, Petri Salmela ja Malin Åberg.

“Asia selvisi viime yönä. Hevonen luultavimmin syndikoidaan 120 siitososuuteen. Juttelin Kennethin kanssa, ja ajattelimme jättää jonkun osuuden itsellemme. Ori jää Amerikkaan, Robert hoitaa nyt asioita siellä päässä. Ensi viikolla varmaan tiedetään tarkemmin”, Torniosta tavoitettu Petri Salmela kertoi.

Captain Corey (Googoo Gaagaa – Luv U All, Angus Hall) ansaitsi 1 090 333 USD ja juoksi ennätyksen 09,0. Startteja sillä on 14, joista 10 voittoa ja 2 kakkosta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi