Hanna Lähdekorven juhlat jatkuivat Halmstadissa
Kari Lähdekorven KM Hästfarm i Holm on Mafioso Lynxin omistaja. Kuva HU-arkisto: Jarno Unkuri

Hanna Lähdekorven juhlat jatkuivat Halmstadissa

Hanna Lähdekorven Amorcer Levallo voitti keskiviikkona 100 000 kruunun ykkösen Åbyssä. Tallikaveri, Kari Lähdekorven omistama Mafioso Lynx jatkoi menestystä Halmstadissa torstaina ja nappasi 100 000 kruunua Toto75-pelin avauskohteessa. Halmstad aloitti 75-Winter Burst -karusellin.

Peter Ingves istui Mafioso Lynxin kärryillä. Hän löysi hyvät iskuasemat johtoon kiirehtineen Gliding Eaglen takaa. Maalisuoralla Ingves käänsi kiriin, ja 4-vuotias Lavec Kronoksen poika pinkoi kolmatta rataa pitkin ykköseksi ajalla 16,3a/2640m. Mafioso Lynx palasi Hanna Lähdekorven valmennukseen ja aloitti heti voitolla.

”Mafioso Lynx oli viime keväänä vielä varsamainen. Päätimme siirtää sen Joakim Elfvingin valmennukseen. Kun syksyllä tuli kotitalliin tilaa, otimme hevosen takaisin. Joakim teki hyvää työtä hevosen kanssa, ja se oli henkisesti paljon valmiimpi, kun se tuli takaisin”, Hanna Lähdekorpi sanoi ATG:n haastattelussa.

Onkel Investin hevoset ottivat kaksoisvoiton tammalähdössä. Björn Goop ajoi Tara Hillsin (Muscle Hill) ykköseksi. Tallikaveri Kungfu Lady (Formula One) oli johtopaikalta toinen. Tara Hills ja Kungfu Lady ovat myös Onkel Investin kasvattamia.

Winter Burst-Toto75-pelit jatkuvat joulupäivänä Uumajassa ja sunnuntaina Solvallassa. Winter Burst huipentuu Axevallan uudenvuodenaaton raveissa. Halmstadin 75-kierros oli sen verran vaikea, ettei 7 oikein tuloksia löytynyt. Voitto-osuus meni Axevallan jättipottiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi