Henna Halmeelle jo kolmas voitto arvostetussa kilpailussa
Henna Halme ja Veijo Heiskanen nähdään pian Suomessa. Kuva: Anu Leppänen

Henna Halmeelle jo kolmas voitto arvostetussa kilpailussa

Helen Ann Johansson Invitation -kisa Mantorpissa on sujunut viime vuodet Henna Halmeen komennossa. Hän ajoi maanantaina kolmannen peräkkäisen voiton oman tallin Don Pedro D.K:lla. Kisa on erittäin arvostettu naisohjastajien kutsukilpailu.

Henna Halme seurasi kärjen menoa neljäntenä toisen radan jonossa. Don Pedro D.K. lähti kiriin loppukaarteessa ja paineli ylivoimaista vauhtia kaikkien ohi. 50 000 kruunua tuli ajalla 14,1a/2140m. Denco Hb, Henna Halme ja Veijo Heiskanen ovat voittajat omistajat.

”Saimme hyvän juoksun. Hevoseni tuntui todella vahvalta, kun käänsin sen kiriin. Toivottavasti pääsen tähän kilpailuun mukaan myös ensi”, naurahti Halme ja totesi, että matka Suomeen alkaa perjantaina.

Vuonna 2019 Henna Halme ajoi voiton Erkki Kujansuun kasvattamalla ja Mimmi Elfstrandin valmentamalla Bossy Alleyllä. Viime vuoden ykkönen tuli Veijo Heiskasen omistamalla ja valmentamalla Attack Photolla.

Veijo Heiskanen ja Henna Halme aloittavat Vermon valmentajina lokakuun alussa. Tallin hevosista Bag’s Simoni ja Sudden Victory juoksevat vielä syyskuun viimeisenä päivänä Åbyssä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi