Maailmanmatkaajat palaavat kotitallille torstaina
Maailmanmatkaajat palaavat kotitallille torstainaKuva: Anu Leppänen

Hierro Boko jo Euroopassa – ”Solvallaan lokakuussa”

Lauantai-iltana International Trotissa Yonkersissa kilpaillut Hierro Boko on saapunut takaisin Eurooppaan. Hannu Korpi oli hevostaan vastassa Liegen kentällä Belgiassa maanantaina iltapäivällä.

Hannu Korpi matkasi itse New Yorkista Belgiaan normaalilennolla yhdessä Get A Wishin hoitajan kanssa, koska rahtikoneessa oli vain kolme hoitajapaikkaa.

”Totta kai harmittaa itse kilpailu. Jos olisin valinnut sisäratajuoksun, olisimme voineet olla sijoilla 3-5. Nyt olimme maalissa kuudensia. Mutta se lähtö on ajettu, ja hienoja kokemuksia tuli. Amerikkalaisten aikataulujen kanssa oli vähän opettelemista. Ainoa kerta, kun lähdettiin silloin kuin ohjeissa oli se, kun mentiin lautalle, joka kiersi Manhattanin nähtävyyksiä”, Hannu Korpi kertoi Liegen kentältä.

”Liegestä ajamme Henk Griftin tallille. Sieltä starttaamme tiistaiaamuna Malmöhön, jonne arvioitu ajoaika on 13 tuntia. Yövymme Jägersrossa ja jatkamme siitä kohti Tukholmaa ja Sisu-tallia keskiviikkona. Torstai-aamuna lähdemme aamulautalla Suomeen ja kotona Hierro on torstai-iltana.”

”Solvallan Anders Malmrot oli myös Yonkersissa. Hän harmitteli, kun ei Elitloppetin aikaan tiennyt, kuinka kova hevonen Hierro Boko on. Sanoin hänelle, että ei hätää. Voimme tulla lokakuussa ajamaan UET Elite Finaalin Solvallaan”, lisäsi Hannu Korpi, joka on esimerkillisen ahkerasti laittanut kuvia ja videoita Facebookiin reissun tapahtumista.

Hierro Boko tyylikkäänä USA:ssa.
Hierro Boko tyylikkäänä USA:ssa.Kuva: Hannu Korpi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi