Hollanti juhli Kööpenhaminassa – Mister F Daag Copenhagen Cupin ykkönen
Mister F Daag kurkottaa voittoon Copenhagen Cupissa.Kuva: Charlottenlund-video

Hollanti juhli Kööpenhaminassa – Mister F Daag Copenhagen Cupin ykkönen

Hollantilaisvalmentajat vierailivat Charlottenlundin voittajakehässä kolme kertaa. Paul Hagoortin Mister F Daag vei Copenhagen Cupissa 375 000 Tanskan kruunun ykkösen ajalla 11,5a/2011m.

Milligans’s School pinkoi keulaan ja veti kierroksen 12,0-kyytiä. Paikka johtavan rinnalla vaihtui moneen kertaan. Calle Crown lähti vetämään kolmannen radan kirijonoa perässään Mister F Daag. Robin Bakkerin ajama Mister F Daag eteni maalisuoralla vahvimmin ja pinkoi ykköseksi ennen Calle Crownia. Björn Goopin ajama Finlandia-kakkonen Stoletheshow sai myöhään kiritilaa ja pujotteli sisärataa pitkin kolmanneksi.

”Minulla oli koko ajan hyvä tunne Mister F Daagin kärryillä. Se oli tehnyt hyvän juoksun jo viimeksi Ranskassa, ja tänään saimme hyvän reissun Calle Crownin takana kirissä. Kun vauhti hiljeni 500 metrin jälkeen, monet kuskit ajoivat eteenpäin, se mahdollisti meille voiton. 1609 metriä ei ole meidän hevosen juttu. Tiedän kyllä, että Paul (Hagoort) on vähän miettinyt Sweden Cupia”, Bakker sanoi.

Dion Tesselaarin Officer Stephen toi ensimmäisen hollantilaisvoiton 75-pelissä. Se oli ykkönen Charlottenlund Openissa ajalla 10,4a/1600m.

Misha Brouwerin ajama Luuk Schermer oli päivän toinen voittaja Hollannista. Se oli paras Klass II -sarjassa tuloksella 11,4a/2000m. Hagoortin Noxx Vrijthout oli kakkonen.

Nelivuotiseliitissä saatiin ihastella huikeaa suoritusta. Suosikit Kagan ja Skate Trix painelivat kärjessä. Nicklas Kortifsenin ajama Seven Nation Army tykitti takasuoran matkalla sellaista lentoa, että kiisi keulaan loppukaarteeseen mentäessä. Bo Westergaardin valmentama Chapter Sevenin poika voitti ylivoimaisesti ajalla 12,2a/2000m.

Dowhatyoudodowell kiri kakkoseksi ohi Skate Trixin. Kagan väsyi. Kortifsen sanoi, että Seven Nation Army nähtäneen Solvallassa Elitloppet-viikonvaihteessa 4-vuotiseliitissä.

Alessandro Gocciadoron valmentama Azteco dei Greppi oli vahvin Summer Meetigs Stayer -lähdössä. Örjan Kihlströmin ajama Exploit Cafin 6-vuotias poika kiri väkevästi ja vei 100 000 kruunun voiton ajalla 14,7/2970m.

”Ajoin ensimmäistä kertaa tällä hevosella, mutta tiesin, että se on vahva. Se tuli hyvin viimeiset 500-600 metriä ja ansaitsi voiton. Gocciadoro on suunnitellut ajavansa seuraavaksi Harper Hanoverissa ja siihen lähtöön tämä varmasti sopii”, Kihlström kertoi.

Kihlström ajoi toisen ykkösen Gocciadorolle 75-pelin päätöskohteessa pronssidivisioonassa. Zeudi Amg viiletti keulasta vakuuttavaan voittoon ajalla 11,6a/2000m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi