Huomenna se alkaa: Lexington Selected Yearling Sale 2021
Pitääkö vanha mestari Muscle Hill pintansa varsojen hintakuninkaana? Vai nouseeko valtaistuimelle Walner?Totofoto

Huomenna se alkaa: Lexington Selected Yearling Sale 2021

Tiistai-iltana Lexingtonissa Kentuckyssa käynnistyy 1-vuotiaiden ravureiden ja peitsareiden suurhuutokauppa, jonka luettelosta löytyy 899 varsaa. Poisjääntejä on 8, joten viiden päivän aikana myyntikehässä nähdään 891 tulevaisuuden lupausta.

Tiistain huutokauppa alkaa klo 19 paikallista aikaa ( Suomen aikaa klo 02 keskiviikkona). Ensimmäisenä iltana myydään 116 siniveristä varsaa, joiden hintojen arvioidaan kohoavan korkeimmiksi. Niistä kaksi kolmasosaa on ravisukuisia.

On helppo ennusta, että isäoriit Muscle Hill ja Walner nousevat muiden yläpuolelle varsojen hinnoissa. Ensimmäisenä iltana niillä molemmilla on 15 jälkeläistä kehässä. Tactical Landing esittelee ensimmäistä ikäluokkaansa 11 varsan voimin. Kaikenkaikkiaan Walnerilla on myynnissä 27 orivarsaa ja 21 tammavarsaa, Muscle Hillin luvut ovat 24 ja 20.

Varsaluettelo Sortable Sales Roster upeine videoineen on raviharrastajan herkkukauppa, jossa vaeltelemiseen kuluu helposti koko yö. Ensimmäsen päivän varsoihin lukeutuvat Timo Nurmoksen kasvatit 49 Boudicca (Father Patrick) ja 87 La Dolce Vita (Muscle Hill).

Steve Stewart on kasvattanut Kemppi Stablesin kanssa upean 96 Impresarion (Cantab Hall - Peaceful Kemp) ja John Bootsmanin kanssa 52 D'Apperin (Walner D'One). Winbak Farmin tamma 70 Met Gala (Chapter Seven - Met's Rival) tanssahtelee videolla kuin ballerina.

Esa Lahtisen silmää viehätti erityisesti 71 Una Madonna (Tactical Landing), jonka emälinja on Duboisin ravi-imperiumin ultralaadukasta tuotantoa. Emä Unica Donna (Donato Hanover) on Daguet Rapiden sisko. Tamma 114 Emira Mil IT on ainoa Face Time Bourbonin varsa.

Lahtisen Overseas Farmin ja Janne Korven kasvattama 410 Ballerina (Tactical Landing - Classic Belle) myydään torstaina, 712 Emmylou One (Bar Hopping) perjantaina ja 786 Atovera (Andover Hall) päätösiltana lauantaina.

Tamma 242 Vallora Kemp (Walner) myydään keskiviikkona. Kemppi Stablesin ja Suojalampi Stablen kasvateista 380 Velociraptor (Father Patrick) nousee kehään torstaina ja 776 Vondell Kemp (What The Hill) sekä 880 Veronica Kemp (What THe Hill) lauantaina.

Keskiviikon ja torstain huutokaupat alkavat klo 15 paikallista aikaa (klo 22 Suomen aikaa). Muina päivinä klo 19 (7:00 pm.).

Huutokaupan nettisivustolla on ohjeet netin kautta tarjoamiseen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi