Indy Lanelle kauden viides voitto
Jorma Kontio on ajanut Indy Lanella viisi voittoa tänä vuonna.Anu Leppänen

Indy Lanelle kauden viides voitto

Journey Hästar Ab:n Indy Lane jatkoi voitokasta menoa Rommen lounasraveissa. Marko Korven valmentama Ready Cashin poika ravasi toisen peräkkäisen ykkösen, joka oli kauden viides. 30 000 kruunun täysosuma kasvatti voittosumman lähes miljoonaan kruunuun.

Jorma Kontio ajoi Indy Lanelle heti alussa eteenpäin. Valjakko meni keulaan ja sai vetää maltillista 1.17-vauhtia avauskierroksen. Päätöspuolikkaan Indy Lane tuli kymppivauhtia ja piti varmasti ykköseksi ajalla 14,9a/2140m.

”Indy Lane on löytänyt kuntonsa. Se on ollut tosi hyvä kaikissa tauon jälkeisissä kolmessa kisassa. Tällä on tosi kova kapasiteetti, mutta ongelmia on ollut. Jos se olla terveenä, se riittää pitkälle”, Kontio sanoi. 7-vuotias Indy Lane on kilpaillut vain 28 kertaa, joista se on voittanut 13 lähtöä.

Bodenin lounasraveissa torstaina nähtiin suomalaisia runsaasti, ja menestystä tuli. Mika Forss ajoi kaksi voittoa Petri Salmelan hevosilla. Alapurasen ja Salmelan Hesiod toi ensimmäisen ykkösen avoimessa lähdössä. Explosive Matterin poika kiri terhakkaasti ykköseksi ajalla 15,9a/2140m. Räntäsade teki radan raskaaksi. Mauri Jaaran Shotproof kiri kolmanneksi.

M.T.Oberon oli Forss-Salmelan toinen voittaja. Arctic Light Stablen ruuna eteni johtaneen Asterisquen rinnalle ja pinnisti ykköseksi ajalla 18,0a/2640m. Tauolta palannut Mauri Jaaran Asterisque taisteli hienosti ja oli hyvä kakkonen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi