Jonna Irri ja Katja Melkko heti voittotahdissa
Jonna Irrin talliin tuli kaksi voittoa. Kuva: Anu Leppänen

Jonna Irri ja Katja Melkko heti voittotahdissa

Julmyran valmentajakaksikko Jonna Irri ja Katja Melkko pääsivät voitonmakuun heti vuoden avausraveissa Örebrossa. Marcos Gallon ja Make It Rain ravasivat voitot Irrille, General Manager Team Melkko & Soroselle.

Mika Forss tarkkaili Marcos Gallonin kärryillä tilannetta takajoukoissa. Hän käänsi kiriin kierros ennen maalia, ja selkiä tuli eteen. Marcos Gallon oli selvästi vahvin ja paineli 35 000 kruunun voittoon ajalla 15,9/2100m. Marko Pennanen ja Petri Sjöblom omistavat voittajat.

Ari Petriläisen kasvattama General Manager aloitti uransa voitolla. 5-vuotias Ranskassa syntynyt Kenya du Pontin ja Suomesta tutun Joyeuse d’Orin poika sai myllyn pyörimään päätöskierroksella ja harppoi Jorma Kontion ajamana 25 000 kruunun voittoon ajalla 18,1/2140m. Estelle Nordique ja Frozen Queen ovat voittajan siskoja.

”Meitä on 7 henkilön porukka Pomon omistajakimpassa. Murheita on ollut, hevoselta murtui kavioluu viime huhtikuussa. General Manager on iso, kuten moni muukin Joyeuse d’Orin jälkeläinen. Hieno hevonen, joka jaksaa mennä. Toivottavasti nyt pysyy ehjänä, niin voi voittaa vielä jonkin muun lähdön. Tosi kivaa, kun aloitti näin, omistajat ovat jaksaneet odottaa”, Petriläinen kertoi

Irrillä oli hieno iltapäivä. Prodigy Shark toi ensin kakkossijan. Ravit päättäneessä pistelähdössä tuli vielä voitto. Jorma Kontio tarjosi Make It Rainille tarkan juoksun kärkihevosten takana, ja 4-vuotias Make It Happenin poika kiri voittoon. Startti oli ensimmäinen Irrin tallista. Who’ll Stop The Rain Stable omistaa voittaja, Annamari Sipilä on kasvattaja.

Jorma Kontio voitti Örebron ajajaliigan vuonna 2020. Hän ajoi 22 voittoa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi