Kouvolan voittaja Åbyn mailin ykkönen
Racing Mange ja Joakim Lövgren.Kuva: Anu Leppänen

Kouvolan voittaja Åbyn mailin ykkönen

Kymi Grand Prixin vuonna 2019 voittanut Racing Mange on hienossa vedossa. Toukokuun alun Kalmarin ykkösen jälkeen se nappasi voiton Åbyn mailin kisasta, ja paikka ainakin Sweden Cupissa lienee varma.

Toto86-kierros alkoi Racing Mangen komealla juoksulla. Se juoksi alkumatkan kolmatta rataa ja pääsi johtohevosen rinnalla ja saman tien keulaan 700 metrin ennen maalia. Joakim Lövgrenin ajama Racing Mange hallitsi ja voitti helposti ajalla 11,2a/1640m. Gocciadoron Bepi Bi ja Caramel Club joutuivat jäämään pois hevosauton rikkoontumisen vuoksi.

”Racing Mange on mennyt eteenpäin joka startissa tänä vuonna. Tänään alkumatkalla oli vain yksi tehtävä, pitää Floris Baldwin takana. Siksi ajoin rauhallisesti kolmatta rataa eteenpäin”, Lövgren selvitti.

Solvallan avauslähdössä Stall Nikkasen Månskenstösen aloitti uransa. 3-vuotias Bird Parkerin poika kiersi takaa kakkoseksi Björn Goopin ajamana ajalla 16,6/2140m. Jiggi (Raja Mirchi) vei voiton tuloksella 16,4.

Åbyssä ajettiin Breeders Coursen viimeinen karsinta ennen Solvallan miljoonafinaalia. Barack Face oli suursuosikki, mutta ravi ei sujunut, ja laukka tuli johtopaikalta loppukaarteessa. Rick Ebbingen Bismillah Face (Raja Mirchi) kiri ykköseksi ajalla 14,6a/2140m. Lollo Trot (Southwind Frank) vei toisen finaalipaikan.

Marko Kreivin kasvattama 3-vuotias Pure Fortune ravasi Åbyn päätöslähdössä uransa avausvoiton. Adrian Kolgjini suunnisti keulaan. Walnerin ja Pure Kempin poika irtosi vakuuttavasti muista ja voitti ajalla 16,1/2140m.

Henry Flink ajoi voiton maanantaina Skellefteån lounasraveissa, Sanderling News oli johtopaikalta ylivoimainen ja otti ykkösen ajalla 16,2a/2140m. ”Tämä on tosi hyvä hevonen, ja voitto oli helppo”, kertoi Flink, jonka kotirata on Mäntyvaara.

Lähdekorven perheen omistama Anxious To Matters pinkoi johtopaikalta ykköseksi Axevallan 64-raveissa tiistaina. Stefan Persson ohjasti Hanna Lähdekorven valmentaman ruunan ykköseksi ajalla 14,0a/2140m.

Melkko&Sorosen 3-vuotias Patriot Ale otti keulapaikalta kakkossijan enintään 65 000 kruunua tienanneiden lähdössä. Rikard N Skoglund ohjasti. Kevin Oscarssonin ajama Deuce kiri voittoon.

Eskilstunassa ajettiin pisteravit tiistaina. Jonna Irrin valmentama Self Taught Beauty palasi voittokantaan. Taneli Säde ajoi tamman johtopaikalle, ja voitto tuli helposti ajalla 15,6a/2140m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi