Valmentaja Noel Daley kehui ennakkohaastattelussa Ma Was Rightia hyvin älykkääksi hevoseksi ja maan nopeimmaksi tammaksi! Kuva The Meadows live stream

Ma Was Right neljäs USA:ssa - vaivanpalkaksi 20 240 dollaria

Ma Was Rightin odotettu kilpailu Pennsylvania Sire Stake finaalissa päättyi kovaan suoritukseen ja juoksuun neljänneksi.

Huutokaupassa 100 000 dollaria maksanut ja ennen lauantai-iltaa jo 70 000 dollaria ansainnut juoksija lähti kisaan ennakkosuosikkina.

Lauantaina palkintopotissa oli 253 000 dollaria ja neljänneksi juossut Ma Was Right ansaitsi siitä 20 240 dollarin siivun.

Ma Was Rightin (Muscle Hill-It`s Alright Ma) omistaa kuusi All Laid Out -suomalaistallin osakasta. Se on juossut nyt 8 kilpailua ja voittanut niistä 4. Voittosumma on lauantain jälkeen 90 322 dollaria.

Ravel juoksi kolmanneksi The Meadowsin raveissa.

All Laid Out Stablen ilta alkoi kolmospalkinnolla The Meadowsissa

All Laid Out Stablen ilta alkoi Ravelin komealla loppukirillä, joka palkittiin kolmannella palkinnolla oriiden ja ruunien PASS-lohdutusfinaalissa The Meadowsissa lauantain päiväraveissa.

Noel Daley valmentaa kaikkia suomalaisten kimppatallin kolmea hevosta, jotka kilpailevat Meadowsin Pennsylvania Sire Stake -raveissa.

Aaron Merriman ajoi Ravelilla terävän loppukirin lohdutusfinaalin viimeisessä kaarteessa toista rataa ja loppusuoralla sisäkautta. Kolmas palkinto tuotti hevosen tilille 6000 dollaria. Ravel juoksi tuloksen 13,0a Meadowsin kilometrin radalla.

Suomalaistallin jännitysilta jatkuu All Laid Outin omistamien Sky Is Minen lähdössä 3 ja Ma Was Rightin lähdössä 6 esityksillä.

Sky is Mine juoksi tammojen lohdutusfinaalissa Andrew McCarthyn ajamana. Valjakolla oli onneakin kahden kärkihevosen laukan vuoksi takasuoralla. Vastustajien loppukirit olivat sen verran murhaavia, että suomaistallin tamma sai tyytyä 4000 dollarin neljänteen palkintoon.

Yli 46-kertoimiseen yllätysvoittoon juoksi Fade Into You/Yannick Gingras talliverkostostaan kuuluisan Ron Burken valmennustallista.

Juttua korjattu 3.9. suomalaisten omistamien hevosten palkintojen osalta: USA:ssa palkintoskaala palkintopotista on prosentein 50-25-12-8. Aluksi summat oli laskettu virheellisen prosenttikaavan 50-25-12,5-6,25 mukaan.