Love Eaglen viides voitto
Janne Soronen. Kuva: Jarno Unkuri

Love Eaglen viides voitto

Team Melkko & Sorosen 4-vuotias Love Eagle jatkoi voittotahdissa Solvallan iltapäiväraveissa. Reima Kuislan kasvattama Love Youn tytär on kilpaillut kahdeksan kertaa ja voittanut viisi lähtöä.

Lähtöä uusittiin moneen kertaan. Janne Korven ohjastama Make It Rain ja suosikkeihin kuulunut Staro Mojito joutuivat poistetuiksi kahden uusinnan vuoksi. Janne Soronen karautti Love Eaglen keulaan juoksuradalta. Meriläisen, Väänäsen ja Kreivin omistama tamma hallitsi ja vei 40 000 kruunun voiton ajalla 15,2/2140m.

Alessandro Gocciadoron Brezza du Kras viihtyy Mika Forssin käsissä. 4-vuotias tamma selätti keulassa ravanneen Marion Fouty Bonin varmasti ja paineli voittoon ajalla 10,2a/1640m. ”Tämä on vahva ja hyvä ajaa, sillä voi lasketella koko matkan kovaa”, sanoi Forss, joka on ajanut Brezza du Krasilla kolme voittoa.

Martti Ala-Seppälän ja Steve Stewartin kasvattama 4-vuotias Perpetuate kiersi porukan hänniltä vahvasti ykköseksi. Örjan Kihlström ajoi Reijo Liljendahlin valmennettavaa. Sen jälkeen Kihlström joutui jättämään ajotehtävät kesken selkävaivojen vuoksi. Kipu äityi niin kovaksi jo Deal Done Zetin kärryillä, että Kihlström keskeytti lähdön.

Koelähdössä nähtiin 2-vuotias Patriot Ale. Kuusaan Virman kasvattama Andover Hallin ja Reding Girlin poika ravasi helponoloisesti tuloksen 20,9/2140m. Jorma Kontio ajoi ja Katja Melkko valmentaa. 10 osakkaan Patriot Ale Stable on omistaja.

Janne Soronen ohjasti voiton myös maanantaina Rättvikissä. Oman tallin Höwings Yoki toi ykkösen. Skellefteåssa ajettiin mailin ryhmä. From The Mine porhalsi johtopaikalta voittoon Sandra Erikssonin ajamana tuloksella 11,1a. Cupido Sisu, Top Of The World ja Hesiod veivät seuraavat sijat, kun Selmer I.H. laukkasi kakkosena maaliin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi