Lovedbythemasses vetäisi kauden kärkituloksen 09,0 Meadowlandsissa
Lovedbythemasses pinkoi kauden viidenteen voittoon ja teki toisen kärkiajan, kyydissä Tim Tetrick. Kuva: James Lisa

Lovedbythemasses vetäisi kauden kärkituloksen 09,0 Meadowlandsissa

Elitloppet-osallistuja Back Of The Neck jäi yli viiden mitan päähän.

Tim Tetrick ajoi Jeff Cullipherin valmentaman 5-vuotiaan ruunan puolimatkassa johtoon. Lovedbythemasses säilytti kahden hevosenmitan eron seuraavina maaliin ennättäneisiin Ron Burken tallin Yanks Dugoutiin ja Hillexoticiin.

Muscle Massin poika Lovedbythemasses on kilpaillut tänä vuonna 6 kertaa ja voittanut viidesti. Sillä oli nimissään myös edellinen kärkinoteeraus 09,1. David Millerin ajama Yanks Dugout ja Yannick Gingrasin Hillexotic saivat saman ajan 09,4.

Åke Svanstedtin ohjastama Back Of The Neck jäi alussa paljon. Se porhalsi toista rataa eteenpäin kolmanneksi loppukaarteeseen tultaessa, mutta vauhti alkoi hiipua maalisuoran alussa. 4-vuotias Ready Cashin poika oli viides maalissa ajalla 09,6.

Lovedbythemasses aloitti kilpailemisen 3-vuotiaana Ontariossa kasvattajaperheeseensä kuuluvan Edward Peconin valmennuksesta. Jeff Cullipherin talliin se ostettiin toissa vuoden lopulla.

Startteja ruunalla on 55, joista voittoja hienosti 23, kakkosia 2 ja kolmossijoja 9. Voittosumma on 429 933 dollaria. Ennätyksensä 08,6 Lovedbythemasses teki viime elokuussa Hambo-päivänä voittaessaan Vincennesin nimikkolähdön.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi