Madonna S.T., Lucky Cloud, Ove A Lindqvist ja Olli Timonen

Madonna S.T., Lucky Cloud, Ove A Lindqvist ja Olli Timonen

Olli Timonen tekee tuloksekkaita iskuja Bodeniin. Perjantain V64-raveista oli tuomisina kaksi voittoa Valtimolle. Bodenin tämän vuoden champion Ove A Lindqvist toimi Madonna S.T:n ja Lucky Cloudin kuskina.

Madonna S.T. haki ensin keulat ja juoksi lopulta johtohevosen takana. Kirisuoralla tamma pinkaisi 35 000 kruunun voittoon ajalla 16,4a/2140m. ”Madonna oli nopea startista, mutta myös vahva. Olin päättänyt ajaa keulasta, mutta prässiä tuli useammalta, joten muutin taktiikkaa”, Lindqvist sanoi.

Lucky Cloudilla oli haastava takarivin lähtöpaikka mailin ryhmässä. Lindqvist käänsi ruunan aikaisin kolmannelle ja seuraili muita ulkoradalla. Lucky Cloud ratkaisi pelin varmasti ja voitti 30 000 kruunua ajalla 14,8a. ”Hevonen oli tosi hyvä ajaa tänään, mitään ongelmia ei ollut. Halusin häiritä sitä mahdollisimman vähän, siksi ajoin kolmatta rataa”, totesi Lindqvist, joka voitti Lucky Cloudilla myös marraskuun lopulla.

Alokassarjassa saatiin myös voitto Suomeen. Tapani Enbusken Reynoldsin teki riuskan esityksen laukan jälkeen ja voitti Aarne Rannan ajamana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi