Magic Madonna kiri hienosti neljänneksi ja sai kovan ennätyksen
Imhatra Am ja Mats E Djuse. Fyraåringseliten Ston -lähdön ykköset.Anu Leppänen

Magic Madonna kiri hienosti neljänneksi ja sai kovan ennätyksen

Paul Hagoortin tallin kolmikko kahmi Breeders Coursesta 1 750 000 kruunua.

Kolmivuotiseliitti oli Håkan Wallner Memorial, jonka voittaja palkittiin miljoonalla kruunulla. Jerry Riordanin valmentama Marko Kreivin kasvattama Pure Atlas (Father Patrick) oli suursuosikki, mutta laukkasi heti alkumetreillä.

Hollantilaisen Paul Hagoortin hevoset veivät häikäisevästi kolmoisvoiton. Paras oli Robin Bakkerin ajama Tanskassa syntynyt Hurricane D.K. (Father Patrick) ajall 13,0a/2140m. Toinen oli ruotsalainen Monastery Boko (Chelsea Boko) kyydissään Micha Brouwer ja kolmas Italian ori Diapason (Maharajah) Björn Goopin ajamana.

Tammojen nelivuotiseliitti oli Deliciouksen lähtö. Sen paras oli suoraviivaisesti keulasta hallinnut Imhatra Am (Muscle Hill – Tamla Celeber) ajalla 10,9a/1640m. Stefan Melander valmentaa ja Mats E Djuse ajoi.

Kakkoseksi kiri Redénin tallin jenkkitamma Shirley Goodness (Swan For All) 11,0a ja kolmas Nurmoksen Rihanna W.I. (SJ’s Caviar) ajalla 11,1a kyydissä Jorma Kontio.

Pekka Korven Magic Madonna (Maharajah) kiri hyvin maaliin saakka. Ennätys parani roimasti lukemiin 11,2a ja tili karttui 45 000 kruunulla.

Urospuolisten Maharajahin ja Tommy Hannén lähdön vei Philippe Allairen italialaisori Callmethebreeze (Trixton) Andrea Guzzinati ohjastamana. Valjakko pyyhälsi kärjessä koko matkan, voittoaika oli 10,2a/1640m.

Magnus A Djuse kirittämä ranskalaisori Invictus Madiba (Booster Winner) syöksyi kakkoseksi ajalla 10,4a. Kolmas oli Sandra Erikssonin Devils Tongue (Zola Boko) tuloksella 10,5a.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi