Magic Tonight voitti Elitloppetin
Jussi Lähde

Isäntämaata Ruotsia edustava, Örjan Kihlströmin ohjastama ja Roger Wallmanin valmentama, Yhdysvalloissa syntynyt ja kuusivuotias Magic Tonight on voittanut vuoden 2015 Elitloppetin.

Magic Tonight johti Elitloppetin finaalia sen jokaisen metrin. Jossiteltavaa lähdöstä jäi Stefan Melanderin Nuncion suorituksesta; nelivuotias ori kiersi suuren osan matkasta kolmatta rataa ja alkoi väsyä loppusuoralle tultaessa. Toiseksi kilpailussa sijoittui kuolemanpaikalla juossut Lutfi Kolgjinin Mosaique Face. Käsittämättömän rankan juoksun saanut Nuncio jaksoi kolmanneksi.

Elitloppet-finaalin voitto oli Örjan Kihlströmille päivän neljäs voitto. Valjakko voitti myös karsintansa, joten Svensk Reklamfinans AB:n omistaman ravurin päivän palkintosumma nousi 3 250 000 Ruotsin kruunuun.

Ensi keskiviikkona Hevosurheilu julkaisee laajan juttupaketin Elitloppet-viikonlopun suomalaisista ja muista menestyjistä. Hevosurheilu kiittää kaikkia verkkosivujen, RaviPLUSsan, Facebookin ja Twitterin käyttäjiä kommenteista.