Majestic Man voitti Jyväskylässä elokuussa. Kuva: Anu Leppänen
Majestic Man voitti Jyväskylässä elokuussa. Kuva: Anu Leppänen

Majestic Man ravasi arvokkaan kakkossijan

Jonna Irrin ja Taneli Säteen Majestic Man kiri kakkoseksi Färjestadin hopeadivisioonassa. Uusi ennätys kirjoitetaan numeroin 11,2a/1640m. Tuore SM-kisan pronssimitalisti sai palkintorahoja 62 500 kruunua.

Önas Nougat paineli laukkojen sävyttämässä lähtökiihdytyksessä keulaan. Adde S.H. eteni johtohevosen rinnalle. Björn Goop luovi Majestic Manin eturivin uloimmalta lähtöradalta toiseen pariin ulos. Sören Boelin ajama ja Peter Untersteinerin valmentama Adde S.H. pinnisti voittoon. Majestic Man tuli aivan rinnalle, mutta jäi maalikuvassa kakkoseksi, hieno suoritus. MAS Capacity joutui jäämään lämmityksen jälkeen pois.

Missle Hill starttasi suursuosikkina kultadivisioonassa. Disco Volante piti keulat ja Daniel Redénin valmentama Missle Hill eteni sen rinnalle. Örjan Kihlström katseli sisä- ja ulkopuolella loppukaarteessa. Se tiesi sitä, että Missle Hill taistelee voitosta. Mellby Free kiri kovaa, mutta Missle Hill paineli voittoon ajalla 11,5a/2140m.

Anders Eriksonin valmentama ja ajama Gaylord Am kiri väkevästi ykköseksi Klass I:ssä. Haapakankaan tallin Tattoo Avenger nousi alkulaukan jälkeen hyvin ja oli kuudes maalissa. Janne Korven ajama Mandela Zon palasi tauolta. Se johti, sai prässiä ja putosi palkintosijoilta.

Kylmäveristen Unionskampen sujui täysin Tangen Haapin komennossa. Erik Adielsson pamautti johtopaikalle. Björn Karlssonin valmentama Tangen Haap hallitsi. Ykköspalkinto oli 300 000 kruunua ja voittotulos upea 21,6a/2140m. Tangen Haap on Norjassa syntynyt, mutta edusti Ruotsia. Norjalaiset Troll Solen ja Söndre Jerkeld ottivat seuraavat sijat.

”Tangen Haap on uskomattoman hieno ravuri, kahdella sormella ajettava. Tämä oli aivan mahtava kokemus saada ajaa näin hienolla kylmäverisellä. Tuntui, että maalissa oli vielä paljon voimia jäljellä”, Adielsson kehui.

Päätöskohteessa saatiin totopommi, kun Saksassa syntynyt Hands Down D.E, kiri voittoon. Norjalainen Morten Almeland Pedersen on valmentaja ja ohjastaja. Gogobet Sisu seurasi kärkihevosia ja oli viides maalissa. Kenzoki Boko sijoittui Klass II:ssa kuudenneksi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi