Marius Höitomtilla oli hauska reissu Rovaniemelle. Kuskista tullaan kuulemaan vielä.
Marius Höitomtilla oli hauska reissu Rovaniemelle. Kuskista tullaan kuulemaan vielä.Kuva: Anu Leppänen

Marius Höitomtin jääkylmä, mutta ylihauska reissu joulupukin maahan

Norjalaisohjastaja totesi, että pettymykset radalla korvattiin iloisessa illanvietossa.

Marius Höitomt, 30, kertoi tgn.no-netissä seikkailustaan maailman toiseksi pohjoisimmalla raviradalla Arctic Challenge –ajajakisassa, johon hän osallistui yhdessä Ruotsin Hanna Olofssonin ja Belgian kuskilegenda Jos Verbeeckin kanssa.

Lopputuloksissa Marius Höitomt oli kymmenes, koska kahdeksannen sijan jakoivat Olofsson ja Verbeeck. Alku oli kuitenkin lupaava, kun Höitomt narutteli Pilgrims Frostin keulaan, josta valjakko oli toinen maalissa. Muilla hevosilla tapahtui vähemmän, mutta niiden voittajakertoimetkin pyörivät 50:nen kieppeillä.

“Pakkasta oli noin 20 astetta, ja se nipisteli poskia kunnolla. Suomalaiset olivat tähän varautuneita ja teipanneet kasvonsa kuten pitkänmatkan kilpahiihtäjät tekevät. Me Josin kanssa hiukan palelimme”, Marius Höitomt kuvaili olosuhteita.

“Järjestelyt olivat fantastisen hienot, ja oli valtavan mukavaa tavata ulkomaisia kollegoita. Meillä oli tosi hauskaa yhdessä, ja sehän se on tärkeintä”, hän jatkoi.

TGN.no:n jutussa on hauskoja kuvia, joissa Olli Koivunen, Marius Höitomt ja Jos Verbeeck poseeraavat iltajuhlassa sekä Jos Verbeeckistä ensi kertaa oikean poron kyydissä.

Linkki tgn.no:n juttuun.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi