Mascate Match laittoi ruotsalaiset järjestykseen, ylivoimainen voitto
Mascate Match E3-finaalin voittajaseremonioissa. Kuva: Ken Karlsson/Suomen Hippoksen kuvapankki.

Mascate Match laittoi ruotsalaiset järjestykseen, ylivoimainen voitto

Mascate Match, Suomi ja HIFK juhlivat Eskilstunassa. Pekka Korpi ajoi Mascate Matchilla ylivoimaisen voiton tammojen E3-finaalissa, ykköspalkinto oli miljoona kruunua.

Massin lähtönopeudesta puhuttiin, onko se riittävä. Korpi pamautti Punkarin Hevostallin ja Mikkoloiden kasvattaman tamman keulaan, siinä oli lähtönopeutta riittävästi ruotsalaisille. Avauspuolikas mentiin 08,5 ja kierros 11,9. Mascate Match jätti muut kymmenien metrien päähän jo loppukaarteessa ja voitti SE-ajalla 12,3a/2140m. Einari Vidgren Oy:n Grande Diva Sisu joutui kirimään kaukaa takaa ja oli seitsemäs maalissa.

”Ruotsissa on hevosten ja valmentajien taso niin kova, että täytyy olla tosi hyvä hevonen, että täällä voittaa. Ja sitä totisesti Mascate Match on. Jepsonin hevonen tuli kovaa rinnalle ekakurvissa, mutta uskon, että olisimme pystyneet vastaamaan sille ilman sen laukkaakin. Massi on aina ollut poikkeuksellisen lahjakas. Jatkoa suunnitellaan vasta tämän jälkeen. Tamma saa nyt levähtää. Ehkä lyhyen matkan E3 on seuraava tavoite”, Korpi summasi. Hanna Rakkolainen on Mascate Matchin hoitaja.

Timo Nurmoksen Eelis hallitsi pronssifinaalia Björn Goopin ajamana. Petri Puron valmentama ja Tuulilaukka Oy:n omistama Martin de Bos kiri hienosti kakkoseksi. Talli Maroccon katupoikien omistama Elrond aloitti Nurmoksen tallista voitolla. Örjan Kihlström ajoi takarivistä heti eteenpäin ja keulaan. Ykkönen tuli ajalla 13,7a/1640m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi