Mika Forss.
Mika Forss.Kuva: Anu Leppänen

Mika Forss aloitti Toto86-kierroksen voitolla

Jägersro ja Solvalla olivat keskiviikon 86-pelin järjestäjäradat. Mika Forss matkasi Jägersron kisoihin ja ajoi Malmqvistin tallin hevosilla voiton ja kakkosen.

Toto86-kierros alkoi Forssin ykkösellä. Hän ajoi Tomas Malmqvistin valmentaman M.T.Oscarin keulaan ensimmäisellä takasuoralla. Yarrah Bokon poika hallitsi ja voitti 110 000 kruunua ajalla 14,0/2140m. Conrad Lugauerin Nero Maximus kiri kakkoseksi. Maestro Crowe eteni takaa neljänneksi.

”M.T. Oscar on nyt helppo ajaa, aiemmin se oli epävarma. Tiesin, että saamme keulapaikan, enkä ajanut heti alussa kovaa. Vaikka nyt ajankin täällä enkä Solvallassa, niin tarkoitus ei ole muuttaa Etelä-Ruotsiin”, Forss totesi hymyillen.

Suomalaismenestys jatkui kakkoskohteessa, joka ajettiin Solvallassa. Jorma Kontio karautti Lugauerin Kattis J. Bokon keulaan ja kovaa mentiin. 4-vuotias Robert Bin tytär piti vauhtinsa hienosti ja voitti helposti ajalla 11,4a/1640m.

Joakim Lövgrenin valmentama Piemonte oli suursuosikki kolmoskohteessa. Se kiersi keulaan kierros ennen maalia ja voitti ylivoimaisesti Klass II -sarjan. Forss ajoi Malmqvistin Nanny’s Girlin arvokkaalle kakkossijalle.

Erik Lindegrenin Ruger hallitsi neloskohdetta suosikin varmuudella. Vitoskohteen voittaja Micro Vick oli isoyllättäjä. Sen peliprosentti oli yksi. Christoffer Eriksson ajoi voiton.

Samurai Comery kuului kuutoskohteen suosikkeihin. Kontio ajoi Melkko & Sorosen ruunan keulaan. Torbjörn Janssonin ajama Uakari sai johtohevosen takana makoisan reissun ja kiri ykköseksi. Samurai Comery pinnisti kolmanneksi.

Adrian Kolgjinin Hannibal Face paineli johtopaikalta seiskakohteen parhaaksi. Nora Viljanen on voittajan hoitaja. ”Vaikka nyt saimme paikan STL-finaaleihin, niin taidamme siitä huolimatta lähteä Ranskaan kilpailemaan. Hannibalilla on hyviä lähtöjä Vincennesissä”, Kolgjini sanoi.

Jasmine Isingin valmentama Hefner Am haki avauskierroksella johtopaikan päätöskohteessa. Anders Erikssonilla oli helppo työ lasketella Muscle Hillin ja She Loves Youn pojalla voittoon. Melkko & Sorosen tallin Vice Versa Diamant kiri kolmanneksi. En Candy Till joutui jäämään pois kaviopaiseen vuoksi.

Solvallan alkulähdöistä saatiin Suomeen totosija. Melkko & Sorosen Bellatrix Club nappasi johtopaikalta kolmossijan Kontion ajamana.

Cookie Girl otti kakkostilan Jägersron oppilaslähdöissä. Iivari Nurminen ohjasti isä-Anssin nimissä kilpailevan tamman hopeatilalle ajalla 15,6a/1640m.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi